Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar? Nem tudom mit tegyek.
Lenne egy fontos kérdés: Hány évesek vagytok?
Te 9. ő meg 10.? Ezt csak kikövetkeztettem, lehet, hogy enm így van, de ez egy fontos infó lenne.
Gondoltam :D
A fiúk ilyenkor még eléggé másak. Valamelyik ilyenkor már komoly, valaki még kisfiúsabb. Ez a "féltékennyéteszelekéskétéretlműjeleketadok" ez kevésbé érett. Egy igazi fiú/férfi tisztázza a szándékait, akkor is, ha fél. Ez nem mentség. Lehet, hogy bejössz neki, meg ő is neked, de ezzel a huzavonával semmire nem mentek. Attól, hogy barátnője van, nem biztos, hogy nem tetszik neki más lány (ami a kapcsolatuk szempontjából azért baj, mert ezek szerint huzamosabb ideje nézeget téged), de ez a te szempontodból rossz, mert nem hagyja el a nőjét, és nem is takargatja előtted a kapcsolatát. Én a helyedben elgondolkodnék erről a fiúról, hogy megéri-e érte strapálni magad?! Egy idő után megunod úgyis, én tudom, én is meguntam 1 év után az álmodozást. Ha nem hagyja el a barátnőjét, és tesz feléd lépeseket, akkor ebből nem sok minden lehet. Bocsi, nem akarlak lelombozni, de hiú ábrándokba se ringasd magad, egy kis szempilla rebegtetés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!