Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit akar? Nem tudom mit tegyek.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar? Nem tudom mit tegyek.

Figyelt kérdés
Van egy fiu, akit nagyon regota ismerek es szoktunk is beszelgetni. En most kerultem be abba a suliba ahova O jar, es mindig osszefutunk.En altalaban az osztalyunk elott allok, o pedig ha arra setal egyfolytaban engem nez es mosolyog ram. Multkor annyira nezett hogy nekiment az ajtonak. Az a problema,hogy van baratnoje.. es ha en arra megyek ahol ok ketten vannak akar suliban akar az utcan es ranezek, elkezdi olelgetni es puszilgatni a baratnojet...de pont akkor amikor elottem mennek el, vagy latja hogy nezem. Szerintetek mit akar ezzel?

2015. szept. 9. 18:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Lenne egy fontos kérdés: Hány évesek vagytok?

Te 9. ő meg 10.? Ezt csak kikövetkeztettem, lehet, hogy enm így van, de ez egy fontos infó lenne.

2015. szept. 17. 19:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. 9. osztály akart lenni, nehogy félreértés essék :D
2015. szept. 17. 19:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen
2015. szept. 18. 05:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Gondoltam :D

A fiúk ilyenkor még eléggé másak. Valamelyik ilyenkor már komoly, valaki még kisfiúsabb. Ez a "féltékennyéteszelekéskétéretlműjeleketadok" ez kevésbé érett. Egy igazi fiú/férfi tisztázza a szándékait, akkor is, ha fél. Ez nem mentség. Lehet, hogy bejössz neki, meg ő is neked, de ezzel a huzavonával semmire nem mentek. Attól, hogy barátnője van, nem biztos, hogy nem tetszik neki más lány (ami a kapcsolatuk szempontjából azért baj, mert ezek szerint huzamosabb ideje nézeget téged), de ez a te szempontodból rossz, mert nem hagyja el a nőjét, és nem is takargatja előtted a kapcsolatát. Én a helyedben elgondolkodnék erről a fiúról, hogy megéri-e érte strapálni magad?! Egy idő után megunod úgyis, én tudom, én is meguntam 1 év után az álmodozást. Ha nem hagyja el a barátnőjét, és tesz feléd lépeseket, akkor ebből nem sok minden lehet. Bocsi, nem akarlak lelombozni, de hiú ábrándokba se ringasd magad, egy kis szempilla rebegtetés miatt.

2015. szept. 18. 18:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszodat.Nagyon sokat segitettel vele! :)
2015. szept. 18. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon szivesen :) ha vannak meg extra kerdeseid akkor irj nyugodtan privatban:)) vagy ha csak beszelni szeretnel rola
2015. szept. 19. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!