Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit akar? Nem tudom mit tegyek.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar? Nem tudom mit tegyek.

Figyelt kérdés
Van egy fiu, akit nagyon regota ismerek es szoktunk is beszelgetni. En most kerultem be abba a suliba ahova O jar, es mindig osszefutunk.En altalaban az osztalyunk elott allok, o pedig ha arra setal egyfolytaban engem nez es mosolyog ram. Multkor annyira nezett hogy nekiment az ajtonak. Az a problema,hogy van baratnoje.. es ha en arra megyek ahol ok ketten vannak akar suliban akar az utcan es ranezek, elkezdi olelgetni es puszilgatni a baratnojet...de pont akkor amikor elottem mennek el, vagy latja hogy nezem. Szerintetek mit akar ezzel?

2015. szept. 9. 18:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Féltékennyé akar tenni :)

Neked tetszik a fiú?

2015. szept. 9. 18:46
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen.. mar 3 eve. :/
2015. szept. 9. 18:51
 3/16 anonim ***** válasza:

Akkor mért nem beszélsz vele?

Nincs veszteni valód

2015. szept. 9. 18:53
 4/16 A kérdező kommentje:
Facebookon en szoktam keresni (o is keresett parszor), de ott senkinek nem ir vissza csak a baratnojenek, nekem meg amiota van ez a nezos sulis dolog csak par szoval valaszol. Eloben nem merek hozza odamenni,mert a barataival van, es siet orara.
2015. szept. 9. 18:57
 5/16 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá,élőben vagy a facebookon,hogy miért csinálja ezt!
2015. szept. 9. 19:24
 6/16 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle. Valami sunyi lehet. Lehet, hogyha direktben kérdezel rá, akkor valami h*lye szöveggel jön (terel, félremagyaráz, téged okol majd, hogy többet gondolsz bele stb.).
2015. szept. 9. 19:31
 7/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :)
2015. szept. 9. 20:03
 8/16 anonim ***** válasza:
Majd elmondod, hogy végül mi lett? :)
2015. szept. 9. 21:30
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem merek hozzaszolni :( viszont hetfon megint nezett, mosolygott... megalltam egy oszlopnal, o megallt mellettem es onnan magyarazott a baratjanak... meg amikor hattal alltam neki o folyamatosan nezett, es amikor fele akartam fordulni elfordult..(baratnom latta.) A heten nem lest suliban, csak jovoheten..en eddig csak parszor neztem ra, mert van baratnoje.. de elvileg varta hogy ranezzek..(szinten baratnomtol tudom)
2015. szept. 16. 06:52
 10/16 anonim válasza:

szia velem is ez a helyzet. 2 dolgot tehetsz! megkérdezed tőle hogy most mivan. és ha normális választ a akkor adj neki egy esélyt

a másik meg az hogy hagyd a fenébe a ugy érze hogy csak szorakozik veled akkor nem éri meg

ja és te meg mert kinyögni neki egy sziát élőbe is mert a facebokos kapcsi nem olyan mint az igazi!!

2015. szept. 17. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!