Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van esélyem nála, egyáltalán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem nála, egyáltalán normális vagyok én?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

13 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy nagyon tetszik nekem egy 18 éves srác. Nem tudom, hogy egyáltalán van-e esélyem nála, hisz én hozzá képest egy hülye kis taknyos csaj vagyok. Ismerem már elég régóta, meg a szüleit is, köszönünk egymásnak, de még nem beszélgettünk soha. Pedig a stílusunk is hasonló, ő is nagyon szereti a rock zenét, és koncerteken is szoktunk találkozni. Annyira szeretném megismerni, de egyszerűen félek hozzá szólni. Ti mit gondoltok, normális az, hogy nekem az idősebb fiúk tetszenek? :/ Valahogy a korombeli fiúk... nem is tudom, szerintem annyira éretlenek (viselkedésre)! :( Szóval van remény, vagy inkább felejtsem el a 18 éves srácot?

Normális válaszokat kérek, előre is köszönöm! ♥ ^^

2015. szept. 9. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell elfelejteni, lehet, hogy van nála esélyed. Szerintem nem gond ez a kis korkülönbség, legalábbis ha rendes fiúról van szó, aki nem csak szórakozna veled, hanem szeretne is.
2015. szept. 9. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
A szerelem az szerelem..ez a kis korkülömbség semmit se jelent...ne mondj le róla probálj meg kezdeményezni! :)
2015. szept. 9. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy lenne ennyi év köztetek,hogy te 15-16 lennél ő meg már elmúlt 20 még oké. De egy 18 éves srácnak vannak szükségletei és bármennyire is szeretne előbb-utóbb "elszakadna a cérna". Gondolom neked meg ennyi idősen meg sem fordult a fejedben hogy komolyabb kapcsolatot létesíts egy 18 éves sráccal...legalábbis remélem. Bár ma már nem lehet tudni.
2015. szept. 9. 18:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :) <3

Utolsó: Nem, komolyabb kapcsolatra nem gondoltam! :D Ha lennék 15-16 éves, akkor mernék hozzá szólni, de így 13 évesen... :/ Már akkor elkezd remegni a lábam (nem feltűnően), ha elmegyek mellette. :"D

2015. szept. 9. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Hol éltek ti, hogy ebben a korban 5 év kis korkülönbség? Ne nevettessétek már körbe magatokat :)

Szerintem felejtsd el. Normális 18 éves nem jön össze egy 13 éves kislánnyal. Bocsi.

2015. szept. 9. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!