Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nála, egyáltalán normális vagyok én?
Sziasztok! :)
13 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy nagyon tetszik nekem egy 18 éves srác. Nem tudom, hogy egyáltalán van-e esélyem nála, hisz én hozzá képest egy hülye kis taknyos csaj vagyok. Ismerem már elég régóta, meg a szüleit is, köszönünk egymásnak, de még nem beszélgettünk soha. Pedig a stílusunk is hasonló, ő is nagyon szereti a rock zenét, és koncerteken is szoktunk találkozni. Annyira szeretném megismerni, de egyszerűen félek hozzá szólni. Ti mit gondoltok, normális az, hogy nekem az idősebb fiúk tetszenek? :/ Valahogy a korombeli fiúk... nem is tudom, szerintem annyira éretlenek (viselkedésre)! :( Szóval van remény, vagy inkább felejtsem el a 18 éves srácot?
Normális válaszokat kérek, előre is köszönöm! ♥ ^^
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) <3
Utolsó: Nem, komolyabb kapcsolatra nem gondoltam! :D Ha lennék 15-16 éves, akkor mernék hozzá szólni, de így 13 évesen... :/ Már akkor elkezd remegni a lábam (nem feltűnően), ha elmegyek mellette. :"D
Hol éltek ti, hogy ebben a korban 5 év kis korkülönbség? Ne nevettessétek már körbe magatokat :)
Szerintem felejtsd el. Normális 18 éves nem jön össze egy 13 éves kislánnyal. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!