Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 f Szeret engem?
Figyelt kérdés
Regota szeretem egyszer osszejottunk 11 eves voltam utana dobott aztan sok evig irtam neki szerelmet vallottam de nem es mar a szakitasunk ota 5 pasival vollt eggyutt most azt irta hogy szeret de nem tugya hogy baratilag e vagy ugy mostanaban szivecskeket irogat nekem azon gondolkodom hogy ossze johetunk e? Ugy tervezem hogy elvinnem fagyizni es azt mondanam neki hogy (egy hosszu sztori lenne amit irnek es ami nem ide kapcsolodiv de a lenyeg hogy vegul felelsz vagy merszban mar egyszer volt egy szajra puszi) megkerdezzem tole hogy jot erzett e amikor megpusziltam?
Ha jot erzett akkor amikor fagyizni mennenk akkor megmondjam neki hogy mivel jo volt a multkori puszi akkor megegyhez mit szolna??
2015. szept. 3. 20:33
1/3 anonim válasza:
neked ilyenkor már aludni kéne...
2/3 anonim válasza:
2 év alatt 5 pasival járt? Nem éri meg vele foglalkozni ő egy ilyen "suliribi" ha össze is jössz vele 1-2 hét múlva dobni fog.
3/3 Zedricht válasza:
Az egy dolog, hogy 2 ev alatt 5 pasi, de 11tol 13 eves koraig?😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!