Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan valljak szerelmet egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valljak szerelmet egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Honnan ismerem fel a megfelelő pillanatot és hogy csináljam? Azt már körülbelül tudom mit fogok mondani neki, csak a körülmények nem egyértelműek. És ha megijed, mit tegyek? 17 évesek vagyunk.

2015. szept. 2. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

egy buliban kicsit hosszabb beszélgetés után/közben felhozhatod, egyszerűen mond neki hogy aranyosnak tartod és tetszik

18/F

2015. szept. 2. 20:56
 2/6 Dreed ***** válasza:

sehogy. de viszont elhívhatod egy italra,vagy valahova.abból már leesik neki a szitu,és ha kedvel,akkor elmegy veled,utána pedig már majd ő fog hajtani.

egyből szerelmet vallani nagy merészség ,és hamar beijedhet. csak hozd tudtára hogy kedveled.

2015. szept. 2. 20:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nem egy városban lakunk. Nem messze egymástól, viszont bulizni nincs alkalmunk.
2015. szept. 2. 20:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Érzem hogy vonzódik hozzám, legalábbis azt hiszem. Két éve ismerem rengeteget lógtunk együtt sokszor rajtam felejti a tekintetét, mélyen a szemembe néz, toporog ha velem beszél mintha ideges lenne. Más lányokkal nem vettem észre, hogy ezt csinálná. Lehet hogy félreértelmezem, de úgy érzem nem vagyok közömbös számára.
2015. szept. 2. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ennyire felcserélődtek volna a nemi szerepek?
2015. szept. 2. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:
A körülmény teljesen mindegy...hidd el,főleg ha te vallassz neki és nem forditva(mert ez a fiu dolga volna) ...szerintem egy hosszú beszélgetés keretében elmondthatod,pl. sétálás közben a parton :) 16/f
2015. szept. 3. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!