Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljak szerelmet az osztálytársamnak? Vagy inkább felejtsem el? 14/L
Na ez kemény dió a számomra ,hogy adjak neked használható információt ,de megpróbálok segíteni neked.
Szóval ami nem tetszik benne az az ,hogy osztálytárs, a koroddal semmi probléma.
Az osztálytárssal csak annyi a problémám ,hogy ha nem jön össze akkor ugye kénytelenek lesztek elviselni egymást ,viszont gondolom ez az utolsó évetek a suliban ,bár ezt nem tudom pontosan ,de ha igen akkor egyszerűbb ,mert akkor ha nem jön össze akkor csak 1 évet kell kibírni ,ami annyira nem kellemetlen.
Ezek a kételyeim ,de amúgy szerintem mond el neki!
Mégpedig nyár van. Facebook már létezik ,vagy bármi más lehetőség.Keresd meg és írd meg neki ,hogy találkozni szeretnél vele.
Élőben nehezebb elmondani ,de most biztosan kettesben lesztek.
facebookon nem tudom ,hogy érdemes lenne-e elmondani.
Szerintem a legjobb ötlet ha találkoznátok most nyáron.
Ha van valami kérdésed esetleg még akkor tedd fel megpróbálok segíteni.
Szerintem PArkba amihez közel vannak Cukrászdák vagy kávézók ,mert oda belehet ülni.
Azt viszont nem tudom ,hogy arra ,hogy lehetne rájönni ,hogy csak simán kedves srác ,vagy tetszel is-e neki.
ohh basszus erre most így este nem tudom ,hogy mi lenne a jó válasz ne haragudj.
Amúgy más lányokkal is jóba van vagy inkább veled barátkozik?
Valami igazság csak van benne ,ha egy páros ként emlegetnek titeket.
Akkor ezek szerint tetszel neki.
A Barátnőd nem tud ebben segíteni esetleg megtudakolnia ,hogy tetszel-e neki?
Bár valahogy neked kéne megtudakolni ,de nem tudom ,hogy kéne mert szerelmi vallomásokban sosem voltam jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!