Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valljak szerelmet? És, ha a barátságunk lesz az ára ennek?
Úgy érzem, hogy szerelmes vagyok egy srácba, de nagyon. Úgy kelek, és úgy is fekszek le, hogy rá gondolok. Félek viszont megmondani neki az érzéseimet, mert lehet, hogy ez a vonzalom csak a részemről érvényes. És mégiscsak hülyén veszi ki magát, ha egy nő vall szerelmet, nem? De egyszerűen nem birom a kitörölni őt a gondalataimból. Talán ennyire intenzív érzéseim még nem is voltak senki iránt. Csak szenvedek, de nem akarom elveszíteni őt, mert jó barátok vagyunk. Csak félek, hogy, ha elmondom az érzéseimet, akkor már látni se fog akarni.
Mégis mit csináljak? Hogy mondjam meg az érzéseimet? Még sosem vallottam szerelmet, és nem utolsóo sorban félek a kudarctól... Úgy érzem magam mint egy kis tinédzser, pedig már 20 éves vagyok :D
HELP ME!!! Mert már belebolondulok ebbe az egészbe...
A szerelem több és értékesebb, mint a barátság.
A feleségem a legjobb barátom, akivel bármit, bármikor őszintén megbeszélhetek. Negyven éve élünk házasságban, barátságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!