Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiúba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a gimit egy új osztállyal,és van egy fiú a csoportban.Jártam a suli felkészítő tanfolyamára,és ott láttam meg először.Egyből belezúgtam...Csakhogy a szünetekben elkéri egy csaj (osztálytárs)Iphonját,és azzal hülyéskednek a többi lánnyal.Nem tudom,hoy a lány osztálytársa volt e az idekerülés előtt,de annyi biztos ,hohy bejön a csajnak is ő.Mit tegyek?Eddig annyit beszéltem vele,hogy a terem előtt vártunk,szólt,hogy nyissam ki az ajtót,én eg mondtam,hoy Nyisd ki te,ha ilyen okos vagy!!-és ennyi.Mögöttem ül két terembe is (vándorlás...).Ez úgy kezdődik,mint Cortez és Reni a SZJG-ből.2015. szept. 2. 17:19
1/5 anonim válasza:
Ha bunkó voltál vele, mégis mit vársz? Mit akarsz?
Lépned kell, mert ha nem teszed akkor mindenképp más szerzi meg előtted.
2/5 anonim válasza:
Tudod te egyáltalán, hogy mi a szerelem?
Segítek: nem az, hogy várakozás közben két szót váltottatok, vagy hogy mögötted ül.
Ha akarsz valamit, tegyél érte.
Erősebb kutya b.a.s.z.i.k
3/5 anonim válasza:
Még mindig nem egyenlő a "szerelmes vagyok" és a "tetszik"..
4/5 anonim válasza:
Kérjél bocsánatot szerintem akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!