Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen szerelmes lenni egy 19 éves fiúba?
az szinte biztos :)
szerintem tartsd a távolságot :) jobban jársz, mielőtt kihasználna :)
Neked kell tudni. Én 19 évesen pont ebben voltam csak fiú oldalról. Komolyan gondoltam, és a barátnő is.
Aztán jött a sok okostojás aki oltogatta hogy csak "arra" kell, meg az idősebbek kihasználják a fiatalabbakat, és lépten nyomon próbáltak ezzel belesz..rni. Akkor azon a véleményen voltam hogy egyszerően irigyek. Most is ezt gondolom, pedig eltelt 19 év.
A baj ott volt hogy a szülők elmaradott falusi parasztok voltak, és egyszer ténkretették. Pár év múlva megpróbáltuk újra, jó volt de nem annyira mintha nem tették volna először tönkre. Aztán egyszer huszonévesen vége lett.
Neked kell tudni, ha nem akarsz komolyat ő igen, jobb nem belemenni és nem hülyíteni.
Csak a sok károgótól kérdezném, ismerik bármelyik felet is? A fiúk később érnek általában. A lányok közt van aki meg már ilyenkor is érettebben gondolkodik.
pl. nekem az akkor bnőm már 15-17 évesen gyerekről álmodozott, amikor még nekem eszemben sem volt. Más kérdés hogy maradt a realitás talaján, és tudta hogy van előbb egy közép majd egy főiskola a sorban.
Utolsó: Idáig 5-en vagyunk a te véleményed ellen, ki is károg? :)
Nem hinném, hogy egy 14 éves lány és egy 19 éves srác egy szinten lennének "érettségileg". A srácok amúgy sem törvényszerűen később érők és a lányok közül is van sok gyerekes még 18 évesen is.
De tök mindegy, egy lány mennyire érett szellemileg, 14 évesen nem kellene szexelnie (mert gondolom egy 19 éves srác igényli).
Utsó, az nem károgás ha valamihez pozitívan állok. Ti dobáljátok a negatív bombáitokat.:D
Irigyek vagytok mert féllábú dagadt pasi/nő jutott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!