Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen szerelmes lenni egy 19 éves fiúba?
Figyelt kérdés
Októberben leszek 15,de úgy érzem tényleg idős hozzám. Szeretek vele beszélgetni,jó a társaságában lenni viszont mindig azon aggódok,hogy idős hozzám és ha lesz is köztünk valami akkor ő többet várna a kapcsolattól mint én.2015. aug. 5. 15:18
11/17 A kérdező kommentje:
Beszéltünk a szex témáról kicsit,hogy vár rám de nem a végtelenségig.
2015. aug. 5. 18:17
12/17 anonim válasza:
Detto ugyanez volt. Aztán többet nem kellett beszélni róla, mindketten tudtuk mikor van itt az idő.
13/17 anonim válasza:
Jaa, hogy ti már ilyenekről beszéltek...
14/17 anonim válasza:
14 évesen szerettem bele egy 19 éves fiúba, majd mikor 16 lettem akkor összejöttünk, fél évig együtt voltunk, nem feküdtünk le. Én nem bántam meg, a következő fiúm velem egyidős volt, és őszintén érezhető volt a különbség. Most vagyok 18, de továbbra is kedvelem a pár évvel idősebbeket.
15/17 A kérdező kommentje:
Viszont azt hiányolnám ha nem beszélhetnék vele :/
2015. aug. 5. 19:19
16/17 anonim válasza:
#15: Attól, hogy nem jössz össze vele, nem zárja ki, hogy beszéljetek.
17/17 anonim válasza:
ha nem akarsz szexelni akkor tényleg nincs értelme mert állandó feszültség lesz köztetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!