Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom h mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom h mit tegyek? SEGÍTSÉG! Mit csináljak? (bővebben lent )

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit megismertem .az első nap meg is csókolt .jól éreztem magam vele ő is velem azt is mondta h szeret .egy hét után elmentem (nyaraláson ismertem meg ) fb -n írtunk de egyszer írt vmi olyat ami miatt szakítottam vele (azt nem szeretném elmondani hogy mit ).az a lényeg h most "barátok "vagyunk ő még mindig többet akar annál de én nem tudom h mit csináljak :s azt sem tudom h mit érzek igazából iránta .lehet h szerelem de nem tudok benne megbizni .segitsetek rajtam!!!!!! válaszotokat előre is köszönöm

15/L

2015. szept. 2. 15:35
 1/2 rani8 válasza:
Ugyan ez a helyzet velem is én azt tanácsolom hogy felejtsd el tudom hogy nehéz de próbáld meg ha ez nem vált be az azt jelenti hogy nagyon szereted akkor irj neki és kérj bocsánatott ha nem bocsájt meg akkor tudod ennyi volt!
2015. szept. 2. 15:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Én szakitottam vele és ő próbálkozott ezért nem tudom h most mit is csináljak .

a választ köszönöm :)

2015. szept. 2. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!