Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak barat akar lenni vagy tobb? Segitseg!
Figyelt kérdés
Van egy fiu,mar egy eve ismerjuk egymast,de csak egy honapja kezdtunk talalkozgatni.Az iskolai kozossegi munkan egyutt voltunk,tobbszor hazakisert,eljott velem muzeumok ejszakara..stbstb amikor vele voltam tobbszor megfogta a kezemet,egyszer ossze is kulcsolta az enyemmel..voltak utalasai,de nem ertem a fiut.Probaltam vele talalkozokat osszehozni,valamelyik ossze is jott,de a legtobbet lemondja .Es most is 6ig dolgozott es irta,hogy egyik lany haverjanal buli van es mindenkit meghivtak/meghivott,kiveve engem.Engem elfelejt.Anyukaja egyszer kerdezte tole,hogy kivel talalkozik delutan es megmutatta a kepemet neki o meg elhivott egy ilyen "kertipartyra" ahol lehet satrazni is..azota ezt elfelejtette.Aznap dolgozik,de azt mondta hogy ha szeretnek elmehetunk csak akkor szoljak elotte.Hat basszus o nem szeretne?nem ertem.osszevesztunk tegnap mert eddig egesz nyaron azt hallgattam tole hogy mennyi mindent fog velem csinalni augusztusban amikor mar raer,erre elkezdte mondani hogy miket fog csinalni a haverjaival,megy horvatorszagba,egy hetre a haverjahoz,taborokba stbstb..es en?oke nem vagyok en neki senki,de ez rosszul esett,mar beleeltem magam es akkor kiderul hogy benne sem vagyok az augusztusaban..de persze amikor elbucsuztunk azert megolelt meg adott egy puszit.nem tudom mit csinaljak. :(2015. júl. 11. 01:14
1/7 A kérdező kommentje:
18eves en meg 17vagyok,ha ez fontos valakinek.
2015. júl. 11. 01:18
3/7 A kérdező kommentje:
mostanaban mar tenyleg ezt erzem,csak akkor ne jatszon velem..
2015. júl. 11. 06:55
4/7 anonim válasza:
hát azért ez elég érdekes... már egy összekulcsolt kéz azért csak jelent valamit, már ha nem csinálja minden lánnyal... és igazad van, ha már ígérget programokat augusztusra, akkor ne tervezzen rá úgy, hogy te benne se vagy a terveibe... szerintem meg kéne vele beszélned, hogy akkor most mi van
5/7 A kérdező kommentje:
probaltam vele beszelni,de azt mondta hogy felreertem,hat mindig mindenre ezt mondja.veletlen szajrapuszit is kaptam mar. :)
2015. júl. 11. 08:32
6/7 A kérdező kommentje:
Had irjak valakinek privat uzenetet aki segit is..
2015. júl. 12. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!