Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi segítség kellene?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi segítség kellene?

Figyelt kérdés

na szóval van egy fiú akibe két éve szerelmes vagyok közben volt egy barátom de mivel a másik fiút nem tudtam elfelejteni szakítottam vele nem éreztem tiszteségesnek hogy közben vele járok .

A lényeg még mindig szeretem és nem tudom elfelejteni , neki van barátnője de mindig másként viselkedik velem egyik percben szinte olyan mintha én lennék a barátnője a másikban pedig nem is szól hozzám

Nem tudom mit tegyek :( elfelejteni nem tudom de a viselkedése is olyan furcsa velem szemben

Szerintettek mit kéne csinálom ? Értelmes válaszokat kérnék ! köszönöm :)

18/L

2015. aug. 4. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerős.nemrég én is igy voltam.a Fiú tudja hogy Ennyi ideje szereted? Mert ha nem akkor itt az ideje hogy a sarkadra állj es elmondd neki mert nem tudhatod hogy olyan helyzetben van e mint te voltal.hogy vele van közbe mast szeret.amugy nem kell ez miatt rosszul érezned magad hogy volt barátod.egy az hogy fiatal vagy a masik meg hogy igy probaltal felejteni csak a csávó nem volt eleg jo neked.ez termeszetes.a lenyeg hogy vegyel egy nagy levegőt es mondd el neki hogy szereted .Ha o is igy érez ne foglalkozzatok massal mert ezutan a csávó mostani baratnije biztos kiakad ha kiderulnek a dolgok de idővel minden rendbe jon.ha nem igy érez irántad akkor se szomorkodj.nem mondom hogy elfogod felejteni de tullepsz rajta.csak találnod kell valakit aki segít segit elfeledtetni veled . Jó keresést.!:)
2015. aug. 4. 18:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot ☺ csak az a baj hogy nagyon félek hogy kiröhög vagy kifog emiatt cikizni és nincs bátorságom hozzá :(
2015. aug. 5. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem legyél vele közömbös és tedd azt amit ő. A fiúk szeretik a kihívást :9 ha "pimaszkodsz" vele és játszod a flegma menyő csajszit akkor tuti felhívod a figyelmét ;)

csak 12/L de sokat tud

2015. aug. 6. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:

3 asnak nem biztos hogy igaza van pl én rühellem ha flegmul egy csaj, főleg ha olyan akkor határt feszegeti hogy kivételt teszek vele, hisz ,,Nőt ütni nem szabad'' de ha megérdemli akkor nem nézem nőnek, és akkor már rá nem is illik ez a ,,szlogen'' szóval nem mindig jó

17/f vagyok pasik szeretik ha egy nő tud kiöltözni csak azért mert a társaságodba van, ha céltudatos magabiztos és nem lehet ,,kiütni'' a nyeregből, ha mindenre megvan a véleménye és ezt rendesen kifejti mindig. Fő a 100%os határozottság.

Ha önbizalomhiány esetében ha gondolod írj, ahhoz van pár tanácsom ami segíteni szokott az embereknek.

Ja és nőként legyen kiállásod és mutass stabilitást, fontos a kisugárzás...

2015. aug. 6. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!