Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huh, hát nem egyszerű a hejzet dee megpróbálom összefoglalni tömören. Szerintetek mit tegyek?
Szóval akkor kezdjük az elejéről!
Van egy lány aki rám írt hogy fülig szerelmes belém. (Már előtte is jóban voltunk) Eddig semmi gond, -Úgy is szabad vagyok miért ne próbàlnám meg- gondoltam. Három-négy találka után én úgyéreztem ez a részemről nem fogenni. Meg is mondtam neki. Eztán is jóban voltunk de ő még érezhetően belém volt zúgva. Egy két nappal ezek után egy páran (a barátnőivel és a barátaimmal elmentünk 1-2 közös programra és hát én bele szerettem az egyik barátnőjébe (akivel már régóta ismertük egymást, de nem nagyon komunikáltunk egymással). Mivel megmondtam neki h én nem akarok többet barátságnál ezért úgy gondoltam szabad a pálya és szóltam a barátnőnek, de ő nem akar velem összejönni mert neki egyenlőre fontosabb a barátságuk mint én és nem akarja megsérteni. Ezért az "eredeti lány" megsértődött, a "barátnő" szóba sem ált velem. Az "erededetivel" azóta már kibékültem de a "barátnő" még mindig nem nagyon akar velem szóba állni. Szerintetek most mit tegyek?
Bocs a béna fogalmazásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!