Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány akivel soktat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

The_rocker kérdése:

Van egy lány akivel soktat beszélek?

Figyelt kérdés
van egy lány akivel sokat szoktam mostanában beszélni és nagyon tetszik nekem csak kifogytunk a témákból. miről beszéljek vele? trollok kíméljenek! az értelmes választ tolerálom a lány 13 lessz pár nap mulva.

2015. aug. 31. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Te hány éves leszel amúgy?

Ha érzed hogy neked is tetszik,próbálj meg kilyukadni arra,hogy tetszik neked valaki...ha rossz néven veszi,te is neki..onnantól már szabad préda..xd13/L

2015. aug. 31. 16:39
 2/7 Girgoy ***** válasza:

Beszéljetek a bevándorlókról. :)

Na jó, egyébként a beszélgetések akkor jók, ha a témák természetes módon jönnek. Ha nem jön semmi, az sem baj, ha egy kicsit hallgat az ember. De egyébként sok téma lehet, aktuális történések, vagy csináljatok közös programot, vagy hogy telt az előző nap, hogy telt az eddigi 13 éve, család, háziállatok, hobbi, stb. Csak van valami, amit Te vagy ő csinál akkor, amikor nem vagytok együtt. Te is mesélhetsz magadról, ami Téged érdekel. Ha meg nemsokára itt a szülinapja, esetleg kérdezgesd, hogy ünnepli, mit szeretne. Meg is lepheted olyannal, amit szeretne pl.

Egyébként ha beszédes a lány, akkro nem szokott gond lenni, mert a lányokból jobban ömlik a szó, mint a fiúkból. Ha hallgatagabb a lány, akkor viszont felszínes témákról nem feltétlenül szeret beszélni. Ilyenkor tényleg ki kell deríteni azt, hoyg mi a hobbija, mi foglalkoztatja, min gondolkdoik, mik a tervei a jövőre. A befelé fordulókat általában néhány téma igen komolyan foglalkoztatja. És ezekről szeretnek beszélni. Ha meg tudod, mi ez a téma, vagy témák, akkor ezekről beszéljetek és Te is olvass utána a témáknak, hoyg hozzá tudj szólni.

2015. aug. 31. 16:49
 3/7 A kérdező kommentje:
akkor válaszolok 14 vagyok tudja hogy tetszik nekem és én is neki, és igen kicsit zárkózott ezért próbálok nyitni felé hogy kérdezhet bármit meg vicces történeteket mesélek neki de rövid válaszokkal válaszol és most nem tudom miről beszéljek vele mert mindent tud rólam nagyjából de én keveset birtam kiszedni belőle.
2015. aug. 31. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha rövid válaszokkal válaszol,akkor nem érdekled
2015. aug. 31. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez tényleg így van..:/ ha zárkózott is,üzenetben nem kéne annak lennie,ilyenkor az emberek bevállalósabbak,valóságban meg egy szót nem szólnak,,tapasztalat
2015. aug. 31. 19:18
 6/7 A kérdező kommentje:
mindegy azért köszönöm a válaszaitokat :/
2015. aug. 31. 20:59
 7/7 Girgoy ***** válasza:
Azért meilőtt feladod, Kérdező, nézd meg, hogy mással mennyit beszél. Ha ugyanilyen keveset, akkor nem feltétlenül van baj, egyszerűen ilyen természet. Vagy tedd fel neki a kiugrató kérdést, hogy "Miért beszélsz ilyen keveset?"
2015. szept. 2. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!