Az normális, ha egyedül vagyok otthon magamba beszélek? Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Néha még felvételre is veszem,majd visszanézem. :( 12/L2015. aug. 11. 17:53
2/4 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Én is szoktam, például biciklizés közben is. Aztán nem egyszer előfordult hogy mégis meghallotta valaki az éppen olyan szavakat amiket nem mások előtt akartam kimondani. Vagy külföldön járva, arra számítva hogy ott senki sem tud magyarul. De tévedtem, mert visszaszóltak hogy "Nahát, maga is magyar?".
4/4 anonim válasza:
Nem vall nagyon jól bejáratott tudatosságra. Nem vagy képben, nem vagy ott fejjel, ahol ténylegesen vagy. Nem arra figyelsz, amit csinálsz, hanem múltat idézel vagy jövőt vázolsz igencsak önfeledten. Szerintem jobb ezt tényleges magányban intézni, de ahhoz se kell motyogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!