Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántott a barátom (? )
Röviden szólva megkérdeztem tőle, hogy szerelmes-e (félév után) aztmondta nem tudja
Kérdeztem tőle, hogy miért és azt mondta, hogy én vagyok neki az első és még nem tudja mi az a szerelem
Sírtam miatta meg minden mert fájt hogy félév eltelt és nemtudja hogy szerelmes-e vagy sem
Na okéé. Megkérdeztem hogy örökké velem akar-e lenni ( igen korai kérdés, de szerelmes vagyok belé és én örökké vele akarok lenni) és aztmondta hogy azt sem tudja.
Ez fájt. 1év múlva elfognak költözni és fél a távkapcsolattól és aztmondta fél..
Kérdeztem miitől? Attól hogy beleszeretsz másba? Aztmondta hogy "is" Már nem azért de aki szerelmes nem mond ilyet h beleszeret másba.. de kérdeztem hogy beletudnál szeretni más lányba? Azt mondta hogy nemhinné, de nemtudom.. Mitcsináljak? 3napja alig eszek mert nem kívánok semmitsem és fáj amit mondott . De még mindig együtt vagyunk csak nemtudom nagyon rossz (nem vele lenni, hanem a tudat)
Korotok?
Ha ennyire nincs tisztában az érzéseivel, akkor miért vagytok kapcsolatban? Ez így halott ügy, és mindketten csak szenvedni fogtok.
Szerintem fiatalok vagytok még ahhoz, hogy eldöntsétek, hogy örökké együtt akartok lenni. Én 2 évvel vagyok nálad idõsebb, ami nem tûnik soknak, és nem kioktatni akarlak, ne érts félre. Csak elmesélem, hogy nekem 14-15 évesen volt egy egy éves kapcsolatom, ahol mi is uu elsõ szerelem, örökké együttmaradunk stb., de nem így lett. És mostmár van egy kis tapasztalatom, és sokkal racionálisabban állok a dolgokhoz. Az örökké és a szeretlek nagy szavak, nem szabad velük csak úgy dobálózni. A lényeg az, szerintem a srác kicsit megijedt így hirtelen a kérdéseidtõl. Kísértetiesen hasonló vita volt köztem és a már említett barátom között, csak ott én voltam a bizonytalan. Hagyd egy kicsit megnyugodni, aztán beszéljétek meg a dolgot.
Különben szurkolok, hogy sikerüljön nektek, az írásod alapjàn értelmes lánynak tûnsz és megérdemled, hogy boldog légy. És egyél!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!