Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszemre vagy a szivemre halgassak? (Lent reszlet)
Figyelt kérdés
Van egy fiu, akivel nagyon szeretjuk egynast, de mar fel eve vege a kapcsolatunknak, viszont szeretjuk egymast csak en nemet mondok magamnak ra.. Nem lehetett benne bizni (nem megcsalas, egyeb..) de szivembol szeretem, viszont nem merek lepni, tehetetlen vagyok2015. aug. 28. 17:22
1/6 anonim válasza:
Eleg nehez dontes ez... En mindig azt mondom, h a szivunkre kell hallgatni, mert lehet, h tud olyan dolgokat, amit az esz nem tud megerteni... Es ezert is nehez a szivedre hallgatnod... De termeszetesen ez csak az en velemenyem, a dontes a tied. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, a legszivesebben a szivemre hallgatnek, de az eszem eluralkodik rajtam, de ez fajo erzes
2015. aug. 28. 17:27
3/6 anonim válasza:
Ezert mondtam, h nehez dontes ez, mivel ha az eszed is ugyan azt "mondana" mint a szived akkor szerintem ugy is hallgatnal ra, de igy, h teljesen mas a ketto... Nehez donteni... Nem tudhatod, h mi tortenne, ha a masikra hallgattal volna. :/
4/6 anonim válasza:
A szívedre kell mindig, ha nem bízol benne azt is a szív súgja hogy ő nem szeret és akkor fáj a szükséges döntés.
5/6 anonim válasza:
Ebben az esetben az eszedre kellene!
Ha eddig megbízhatatlan volt, akkor most hirtelen csak a te kedvedért megbízható lesz? Ne élj álomvilágban :)
6/6 anonim válasza:
Ha nem bízol benne, akkor minden hiába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!