Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tudja hogy mi a szerelem! Szerintetek ez az? (többi lent)?
16 éves lány vagyok és nem tudom mi a szerelem, tetszés és kedvelés közti különbség
van egy személy aki sokszor eszembe jut és szoktunk is találkozni
ha beszól valamit van hogy megcsapkodom
amikor megszivat akkor gondolkodom hogy hogy adjam vissza persze nem bántásként, hülyéskedni szoktunk.
sokat gondolok rá, de van egy két dolog ami miatt nem érné meg hosszú távon de a komolytalan kapcsolat nem hangozna rosszul
régen könnyen azt hittem hogy nem kedvel és rosszul esett, de nincs gond
zooktunk normálisan is sokat beszélni, csak mellé hülyéskedünk is
én nem gondolom hogy az lennék, de a környezetem bas..ztat miatta (aggódásból), de szerintem inkább haverság
"de szerintem inkább haverság"
Akkor... Akkor most... Uhh... Izé... Hát... Huhhh... Nos... Neeeemtuuudoooom.... Talánn.... Ha szerinted is, akkor... Taláán... Ja(?)
Ez nekem inkább legjobb barátságra hasonlít mintsem szerelemre... a szerelem nem itt kezdődik, hogy egész nap hülyéskedünk, meg sokat gondolok rá....
16 évesen ráérsz te még a fiúkkal foglalkozni.
Szerelem akkor van, ha nem tudod elmagyarázni, miért szereted.
Tetszés, amikor meglátod és majdnem elájulsz, rajongsz érte.
Kedveled, amikor egy kedves személy számodra, és jól érzed magad vele.
Habár egész pontosan ezeket nem lehet meghatározni, inkább érezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!