Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet szerelem?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és nem tudom mi a szerelem, tetszés és kedvelés közti különbség
van egy személy aki sokszor eszembe jut és szoktunk is találkozni
ha beszól valamit van hogy megcsapkodom
amikor megszivat akkor gondolkodom hogy hogy adjam vissza persze nem bántásként, hülyéskedni szoktunk.
sokat gondolok rá, de van egy két dolog ami miatt nem érné meg hosszú távon de a komolytalan kapcsolat nem hangozna rosszul
ez mi
2015. aug. 26. 22:05
1/3 A kérdező kommentje:
még annyi hogy régen könnyen azt hittem hogy nem kedvel és rosszul esett, de nincs gond
2015. aug. 26. 22:16
2/3 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolat elején nem feltétlen kell szerelmesnek lenned az illetőbe. Az majd később kialakul (vagy nem) szerintem a te esetedbe semmiképp nincs szerelem, csak szimpátia, amiből könnyen lehet az is. Ez akkor derülne ki ha, több minőségi időt töltenétek együtt. (nem tudom mennyire ismeritek egymást-személyiségét, gondolkodását stb)
3/3 A kérdező kommentje:
szooktunk normálisan is sokat beszélni, csak mellé hülyéskedünk is
2015. aug. 26. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!