Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetek? Sos

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek? Sos

Figyelt kérdés
szóval, van egy fiú, aki nekem körülbelül már fél éve tetszik.. és most megismerkedtem vele,és beleszerettem, és talán ő is így érez iràntam..én ezt elmondtam a legjobb barátnőmnek, és egyszerűen megőrült.. azt mondta, hogy én nem érdemlem meg azt a srácot, és vele fog összejönni, nem pedig velem. és nem értette, miért voltam rá rohadt ideges... szerintetek mit tehetek most?c:
2015. aug. 25. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt a nőszemélyt ne nevezd így:D Amúgy gondolom azért reagált így, mert neki is tetszik a srác, viszont ez a nem érdemled meg meg ilyenek nekem túl erős még így is. Szerintem ezt úgy tudjátok csak megoldani, ha a fiúval leültök 3-an és megkérdezitek, hogy neki ki tetszik közületek. Ha egyikőtök se, akkor utálhatjátok együtt és szent a béke, ha őt mondja, akkor te leállsz és hagyod őket, ha téged mond akkor ő álljon le.
2015. aug. 25. 12:36
 2/10 A kérdező kommentje:
#1es: koszonom a valaszt:D hat igen,en se ertem a csajt egyatalan.. es igen, igazad van, az lenne a legjobb, de most a srac elegge beragott ram szerintem, mivel sikerult eleg jol felidegesitenem a baratnom miatt 😂
2015. aug. 25. 12:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha egy kicsit lecsendesedett a légkör akkor beszéljétek meg, most szerintem hanyagold egy kicsit a dolgot:)
2015. aug. 25. 12:45
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem lehet hogy azt elfelejtetted leírni a kérdésben hogy miért reagált így a barátnőd? Mert mondjuk rajta keresztül ismerted meg? Vagy mert ő utalgatott már neked rá hogy tetszik neki? Vagy facebookon ő lájkolgatta és ez a te faladon megjelent ezért te is felfigyeltél rá? Nem lehet hogy valam ilyen gec*ség áll a háttérben? Nem lehet hogy te pofátlankodtál bele az ő levesükbe?
2015. aug. 25. 12:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez nekem is megfordult a fejemben 4-es:D
2015. aug. 25. 13:07
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 biztos hogy nem véletlen egy ilyen reakció amit leírt..:D
2015. aug. 25. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó hát én betudtam annak a leírtak alapján, hogy kissé agresszív a csaj és neki is tetszik:D Az, hogy kinek tetszett először nem derült ki:D De lehet logikusabb a tiéd így átgondolva:D Mondjuk az általam javasolt beszélgetésből kiderülne a dolog, csak lehet nem lenne helyénvaló az ilyen, ha úgy van ahogy te írtad:D
2015. aug. 25. 13:12
 8/10 A kérdező kommentje:
#4es: Nem. a fiut en teljesen mashonnan ismerem,tehat kizart, hogy barhonnan is ismernek egymast. es pont forditva tortent, en lajkoltam a srac kepet, es a baratnom kerdezte hogy ki o,es elmondtam neki hogy o az aki tetszik, es az volt a reakcioja ra, amit leirtam a kerdesben.
2015. aug. 25. 13:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor meg az első komentek érvényesek. Ez nem barátnő.
2015. aug. 25. 13:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Figyelj az nem igazi barátnő aki ilyet mond.

Szerintem kérdezd meg a fiút,hogy tetszesz-e neki vagy valahogy célozgass rá,hogy neked tetszik.

2015. aug. 27. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!