Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mi van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit nem rég ismertem meg egy rendezvényen, sokat beszélgettem vele, meg ilyenek, mondogatott egy-két fiút, aki bepróbálkozott nála, és hogy pattintotta le. Egész este ölelgetett, a végén búcsúzóul megint megölelt, és még puszit is adott, majd mikor haza ért, facebookon bejelölt ismerősnek. Tudni kell, hogy a családjában most történt egy tragédia, de mikor ráírok, akkor vagy megnézi, és bunkó módon vissza ír, vagy egyáltalán, még vissza sem ír.

Ha nem szeretne semmit, akkor legalább annyit megtehetne, hogy engem is lepattint, de úgy látszik, még azt sem érdemlem meg....

Vki vmi véleményt, vagy támogatást pls???

A lány 16 éves, én 17.

2015. aug. 24. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben hagynám az egészet vagy egyenesen rákérdeznék, hogy van e esélyem, mert ha nincs akkor ne raboljuk egymás idejét.
2015. aug. 24. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Talán a családi tragédia miatt ilyen. Hiszen írod, hogy élőben nagyon barátságos volt veled.

Ne írjál neki, mert talán zaklatásnak veszi most. Hagyjad és majd ő jelentkezik, ha akar.

2015. aug. 24. 12:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm
2015. aug. 24. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű eset. Valószínűleg nagyon szüksége volt rád érzelmileg, de könnyen lehet, hogy csak ennyi és amúgy nem akar tőled semmit. Az is lehet, hogy pont tetszel neki, de fél attól, hogy elveszít és azt már nem bírná elviselni, ezért nem enged közel.

Találkozz vele, segíts neki a tragédia feldolgozásában. Többet úgyse tehetsz, és semmire sincs garancia.

2015. aug. 25. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!