Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Natehát, hol is kezdjem.. Van/Volt egy nagyon jó barátnőm, de miután én voltam olyan jó "barátja", mégis hazudott (akit érdekelnek a részletek privátban leírom). Természetesen, nekem sokkal többet jelentett, ezt el is mondtam neki, de sajnos hulla részegen (mégis emlékszem Mindenre), azóta nem beszéltem vele, ez volt július elején. Azóta nem is beszéltem vele, egészen augusztus elejéig, amikor írtam neki egy "elbúcsúzást", amiben leírtam, hogy sajnálom az egészet, de nekem így nem megy.. Kaptam rá a választ, hogy Ő nem haragszik, meg, hogy felejtsem el úgy(vagyis szerelmi szempontból), de én ezek után a szeme elé se merek állni, meg leginkább magamra haragszom, hogy hogy tehettem vele ilyet (részegen). Szerintetek mit tudok tenni, hogy teljesen elfejeltsem, vagy ti mit tennétek??

Előre is köszönöm a válaszokat és az időt, hogy legalább ennyit fordítottál rám.

2015. aug. 22. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnálom a dolgot :( Ha nem részegen tetted volna talán sikerült volna:/ amit én tennék: Megírnám neki,hogy sajnálom de nem tudlak elfelejteni (persze ennél részletesebbenXD,és romantikusabban :D)

És nem rúgnék be ha ő is ott van :D

De ha el akarod felejteni akkor azt os lehet,de nem lehet teljesen,vagy gyorsabban elfelejteni :/.Ezen csak az idő segít:) Egyébként én az első megoldást javaslom ;)

2015. aug. 22. 23:21
 2/4 A kérdező kommentje:
De pont az, hogy Miatta rúgtam be.. Mikor láttam, hogy egyik barátommal kavar.. Azóta is letagadja, hogy lett volna köztük valami, de csak a saját szememnek hiszek.. Hiába írok neki, meg se nézi!
2015. aug. 23. 04:42
 3/4 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

De tudja h miata rúgtál be emiatt nem?

És szóba sem àll veled? :(,lehet,hogy egy kis idore van szuksege :( Tudod az a helyzet,hogy én is így reagálnék rá,ha valaki részegen mondogatna nekem ilyeneket :/

Mind1 egyszer majd reagal az uzenetekre :)

2015. aug. 23. 10:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy miatta.. De tudta már előre is, hogy én szeretem (legjobb barátnőinek elmondtam, és elmondták neki). Magyarán, mindent tud amit neki kell.
2015. aug. 23. 18:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!