Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lehet h kicsit hosszú lesz de olvassátok végig!
Figyelt kérdés
Szóval 13 éves lány vagyok 7.be járok. Van egy fiú az osztályban aki tetszik nekem kb.3.oskorom óta. Mikor ötödikes voltam ők pont szembe költöztek velünk. És a szüleim nagyon jóba lettek:ezért a fiú is sokat jött át hozzánk nyáron játszani és medencézni. Ez a fiú egyébként tetszik a legjobb barátnőmnek is. És én pontosan tudom h a fiúnak is teteszik a barátnőm mivel a minden fiú odavan érte az osztályból. 5.myarán mikor kint grilleztünk a fiúvalés a szüleivel ( van ilyen jó nagy trambulinunk amin nyáron ha a lakásban meleg van kinn alszunk rajta.) akkor a fiú megkérdezte h nem e aludhatna a trambulinunkon nálunk.. És megengedték neki. De azt mondta h csak akkor alszik itt velem ha a nővére is ott aludhat..én fel se tudtam fogni h tényleg itt alszik. Kb 1 ig fenn voltunk és ez ismétlődött 3 napon át. A következő nyáron már csak kétszer volt nálunk idén pedig egyszer se.. És a suliban erről soha nem beszéltünk. Viszont szerelmet vallott a barátnőmnek.és elkezdtek járni..nekem ez nagyon rosszul esett.. A barátnőm el mondta a fiúnak h nekem tetszik. Végül szakítottak mert nem működött a dolog.. Szerintetek általános után még összejöhetünk?2015. aug. 20. 11:32
1/8 anonim válasza:
Igen, szerintem lehet rá esély később. Talán egyszerűbb lesz akkor ha már nem lesztek osztálytársak és akkor már érettebbek is lesztek.14/L
2/8 anonim válasza:
Gyerek vagy még ehez. :) Várj még 1 picit ezzel. :)
3/8 anonim válasza:
Szerintem járhatnátok, azért én megkérdezném a helyedben a barátnődet hogy miért szakított a sráccal.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából miattam is meg mert szerintük ez csak akarás volt nem szerelem..
2015. aug. 25. 19:03
5/8 anonim válasza:
Ja,jó. Csak gondoltam azért szakítottak mert valami gáz volt a sráccal. De így ha gondolod összejöhetsz vele. És ha már jártok legelőször kérd a barátnőd "áldását". ;-) így talán nem lesz annyira dühös hogy jártok. Bár ha már nem szerelmes a fiúba talán nem fog haragudni rád.
6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy szerelmes belé.
2015. aug. 26. 09:05
7/8 anonim válasza:
Akkor el kell döntened a barátság vagy a szerelem fontosabb számodra!
8/8 A kérdező kommentje:
Az nem fog menni:(
2015. aug. 26. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!