Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok a ti szemetekben ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a ti szemetekben ki számít ronda srácnak?

Figyelt kérdés

Hosszú kifejtéseket kérek.

Mitől lesz a szemetekben ronda egy fiú.

Mit értetek az alatt amikor valakit ennek neveztek.

2015. aug. 19. 10:35
1 2
 11/15 tanya válasza:
60%

Külsőleg nagyon sokféleképpen lehet ronda valaki. Ezeket már felsorolták.

De én hozzátenném hogy belsőleg is lehet ronda. Ezt átvitt értelemben mondom. Például ha udvariatlan, bunkó, trehány. Szerintem az nagyon nagyon visszataszító ha például köpköd. Miért jó hogy odaköp maga alá?

2015. aug. 19. 12:49
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Akkor én eláshatom magam mert elállnak a füleim.... Nem csoda, hogy nem volt még barátnőm.. Minden lánynak a szép fiúk kellenek... 19/F
2015. aug. 19. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:
12-es :) Mindenkinek van hibája,ha elálló füleid vannak,az még nem a világvége :)(Valakinek pl. rondák a fogai,esetleg ronda az orra,vagy a fülei) Tudod,mindenki írta,hogy a legtöbb az igényességen múlik. Én talán egy olyan figurára emlékszem,aki nem igénytelenül ronda volt,hanem amúgy is ronda. ÉS nem a füle miatt volt...
2015. aug. 19. 16:53
 14/15 anonim ***** válasza:

12-es, jaj már, nekem meg nagyon csúnya kuszák a fogaim, előreállnak, szóval nem szép a mosolyom. Ha megkérdeznénk a fiúkat, hogy mitől csúnya egy lány, biztos vagyok benne, hogy előjönne az, hogy "ha nincs szép mosolya". Mégis van párom. :)

A kérdésre igazából nem sokat tudnék írni, már leírtak mindent előttem. Én még életemben nem láttam olyan fiút, aki olyan csúnya lett volna, hogy ne segített volna rajta más ruha, más frizura, más arcszőrzet, más szemüveg, igényesség, stb.

21/L

2015. aug. 19. 19:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as kifejtenéd bővebben?
2015. aug. 19. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!