Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok a ti szemetekben ki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a ti szemetekben ki számít ronda srácnak?

Figyelt kérdés

Hosszú kifejtéseket kérek.

Mitől lesz a szemetekben ronda egy fiú.

Mit értetek az alatt amikor valakit ennek neveztek.

2015. aug. 19. 10:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%

Minden az összképen múlik!

Én például azokra mondom, akik úgy néznek ki, mint a srácok a #dontjudgechallenge videók elején. => vagyis pattanásos, zsíros hajú, ápolatlan, valamint ha valami hatalmas szépséghibával rendelkezik. Utóbbiból nincs sok, de már láttam egy- kettő olyat, akire az arcberendezése alapján lehetett mondani, hogy ronda.

Ettől függetlenül valaki persze még lehet gyönyörű belülről, de egyik ember se fekszik szívesen egy ágyba egy ápolatlan fiúval.

2015. aug. 19. 10:41
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
Egyet értek az előttem szólóval. Nekem nem mondom, hogy a külső nem számít, mert a legminimálisabb szinten igenis számít az, hogy tudjak hozzá úgy is vonzódni. Igazán nincsenek nagy elvárásaim, de ha valaki ápolatlan, azt nem tudom elviselni. Nálam az ápolatlanságba az elhízás is bele tartozik. Lehet rajta + egynéhány kiló, rajtam is van, na de ne +50. A zsíros hanak is vannak fokozatai, de az is eléggé kiábrándíróként hat a zsíros bőrrel együt, amit egy babaszappan simán meg tudna oldani. Nekem van ilyen kézmániám, hogy mindenkinek megézem a kezét, és oda vagyok a szép kezekért. Szóval én megértem ha a fiú keze a munkája miatt nem puha, selymes, de a köröm alatti fekete csík ellen igenis tehet. A fogmosást is jó lenne, ha beiktatná a mindennapi rutinjába.
2015. aug. 19. 10:59
 3/15 A kérdező kommentje:
Pisi
2015. aug. 19. 10:59
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

Nem szeretem , ha ki van rohadtul gyúrva.

Nem tudom,nekem sokkal jobban tetszenek a hosszabb hajú srácok,mint a 2 cm érő hajúak.

Nem azt mondom,hogy tökéletes fogsora legyen,de azért ha mosolyog akkor ne legyen visszataszító. :)

2015. aug. 19. 11:11
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Nehogy mar a pattanas baj legyen... Biztos neked is vannak csak rakensz cuccokat. Es a pattanas elmulo szepseghiba... Nagyon felszines pi*csak vannak..
2015. aug. 19. 11:13
 6/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az 1-2 pattanásra gondoltak, hanem ha valakinek az egész arca pattanásokból áll.
2015. aug. 19. 11:18
 7/15 anonim ***** válasza:
49%

Az arca ha pattanásos, zsíros. Nem egykettôrôl beszélek, hiszen mindenkinek lehetnek az arcán, elmúlnak. Azt a fajtát tartom rondának, amikor az egész arcot belepi, a bôre fénylik a zsírtól és még nagyon tenni sem tesz ellene. Habár van olyan, akinek betegségtôl fogva ilyen, például egy unokatesómnak is tiszta ragya az arca,de sokat foglalkozik vele, orvoshoz jár, szóval nem hanyagolja el magát és attól, hogy ilyen az arca még kifejezetten helyes fiú. Mondhatni az igényesség a kulcs.

Ugyanez vonatkozik a hajra is, elég lomhasztó a zsíros haj látványa. Számomra még az ecsetfej is borzalom, de csak mert ilyen a frizurája, még nem lesz egybôl ronda valaki. Bár, vannak akik nagyon eltúlozzák és rettenetesen festenek. brrr

Aztán számomra a bajusz és a borotválkozás hiánya is ronda hatást kelt. Nem a borostáról beszélek konkrétan (azt szeressük) hanem amikor már-már szakálnak indul. Ja, és a borotválkozáshoz kapcsolódóan számomra az óriási hónaljállatkák is igénytelen hatást keltenek. Vannak fiúk, akiknek nem nagy és azokkal nincs is nagyon bajom. De azért egy egész állatkert a hónaljban ne legyen már.

Aztán számomra a szemüveg is rossz benyomást kelt, de ez csak egyéni dolog,hogy nem szeretem a szemüveges fiúkat.

Meg ha valakinek rohadnak a fogai mondjuk. Ismerek egy olyan fiút, akinek a legtöbb foga helyén csak egy fekete kis csök van. Bezony...

Meg még az összenôtt szemöldök sem egy kellemetes látvány.

Plusz az öltözködés. Ha igénytelenül öltözik és szakadt ruhákban jár. Meg ha még büdös is, akkor rátesz egy lapáttal.

Nagyjából ezek azok a tényezôk, amik rondává tudnak tenni egy fiút ~ az én szememben legalábbis.

De ebbe azt nem írtam bele, hogy vannak olyan fiúk, akiknek eleve az arcberendése sem a legelônyösebb széles e vidéken, de ezek ilyen alapadottságok, nem tudnak mit tenni ellene.

Nos, szerintem elég sokat sikerült írnom.

o o"

2015. aug. 19. 11:41
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszi várom még a válaszokat
2015. aug. 19. 11:46
 9/15 anonim válasza:

A legtöbben egyet értek az előtte szólókkal.

Egyébként szerintem nincs olyan (vagy nagyon ritka), hogy egy fiú ronda. Mert jó, lehet hogy vannak rossz tulajdonságai, nem csak azokra kell koncentrálni.

Az ápoltság a legfontosabb, de nem részletezem, előttem leírták (ne legyen zsíros haj, koszos fogak, piszkos köröm).

Még annyit hozzátennék, hogy engem az is zavar, ha egy fiúnak izzadságszaga van. Tudom, hogy ez mindenkinél normális dolog, de azért ha valaki már nagyon izzad akkor tusoljon le többször és dezodorozza magát, mert elég visszataszító ha valaki büdös.

2015. aug. 19. 12:07
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

Előttem szólóknak teljesen igaza van.

Én azért hozzátennék pár kiegészítést.

Zsíros haj nem egyenlő nem frissen mosottal(1-2 nap után látszik a hajon,hogy nem frissenmosott,de az nem feltétlenül egyezik meg a igénytelen,zsíros hajjal)

Pattanásos,zsíros arc szerintem akkor igénytelen,ha tényleg ki sem látszik a feje a gyulladt pattanásoktól,és már messziről fénylik. De ezekben az extra eseteben legtöbbször a srác a hibás,hisz van bőrgyógyász által írt gyógyszer,de bemegy bármelyik drogériába,és kap extra pattanásos bőrre való dolgokat,azok egy kicsit leszárítják,az arca sem fog fényleni,és máris egy olyan problémával állunk szembe,amit ő kezel,és próbál ellene tenni!Ezek után csak a legfelszínesebb lányok fogják gáznak tartani.

Koszos sem azt jelenti,hogy pl. autókkal dolgozik,és emiatt vannak rajta pl. olajfoltok amikor összetalálkozom vele a munkahelyén.Viszont ha egy városi programon találkozom vele,és tudom,hogy első útja a munkából nem ide vezetett,ezek után piszkos..Na,az már az igénytelen kategória.

Olyat,aki tényleg ronda,és nem igénytelen...még nem nagyon láttam,max. 1-2 esetet,de nekik az egész arcuk hibásvolt,ami úgy egy az egybe sokat ütött. (Ronda fogak,elálló fül,ronda arcszerkezet,tényleg mindenegyben)

2015. aug. 19. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!