Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár diák kapcsolat?
Tehát 17 éves lány vagyok, és a tanárom 25. Múlt tanévben elég közel kerültünk egymáshoz, több iskolai projektben is közösen részt vettünk, nagyon segítőkész, segített felkészülni a vizsgáimra, sok időt szakított rám, de nem történt semmi.
Viszont nyár elején véletlenszerűen összefutottunk egy kávézóban, ahol hosszú beszélgetésbe elegyedtünk, s kiderült, hogy mindkettőnknek van jegye ugyanarra a kiállításra, ami egy héttel később kerül megrendezésre. Mindez júniusban történt, a kiállításra elmentünk együtt, nagyon jól szórakoztunk. Mivel hasonló az érdeklődési körünk, szerveztünk még közös programokat és egyre több időt töltöttünk együtt, tudom nem lett volna szabad, de egyre többet gondoltam rá, és úgy éreztem kölcsönös a dolog. Egy este elcsattant az első csók. Viszont tisztában vagyok vele, hogy amíg a diákja vagyok nem lehet köztünk semmi. Nagyon fájt, de kimondtam, hogy tekintsük az esetet meg nem történtnek és ez többé nem fordulhat elő. Láthatóan nem örült neki, azóta nem is kerestem.
Ő viszont felhívott , hogy mindenképpen találkozni szeretne velem, és ha kell, akkor munkahelyet vált miattam. Tudom, hogy sok áldozatot hozott ezért az állásért, és nem könnyű megtalálni a megfelelő munkát, nem szeretném, hogy miattam kockára tegye a karrierét.
Megfordult a fejemben, hogy én váltok iskolát, bár akkor is elég bizarr lenne, hogy a volt tanárommal.. de egyszerűen szeretem!
Csak az iskolámat is szeretem, a szüleimmel nem túl jó a kapcsolatom, nem tudnak semmit, és furcsállanák, hogy augusztus végén hirtelen iskolát szeretnék váltani. Barátnőimmel, és ismerőseimmel nem beszélhetem meg ezt a helyzetet, ők se tudnak semmit, és nem szeretném, hogy pletykáljanak. Döntésképtelen vagyok a jelenlegi helyzetemmel kapcsolatban, ezért írtam ki ide a kérdést. Köszönöm, aki végig olvasta, várok véleményeket!
*.*.*
Innen is gratu!!
Még sok együtt töltött időt és boldogságot kívánok nektek :)
17/l
Hát ez egy csodaszép történet! :)
Majd ha egyszer látod ezt, elmesélhetnéd hogy hogy alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!