Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aki a Tarkaréti Kollégiumban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki a Tarkaréti Kollégiumban lakott, kérlek be tudnátok számolni arról, hogy milyen is ott az élet?

Figyelt kérdés
Soha nem voltam még kollégista, debreceni mellett élek. Eddig a Földes Ferenc Kollágiumot néztem ki és biztos voltam abban, hogy a felvételi feltételeknek megfelelően be is kerülök oda, ám most olvastam, hogy az elsőévesek elvileg csak és kizárólag a Tarkaréti Kollégiumot kaphatnak szállást. Nagyon messze van a TTK-tól, ráadásul ahogy olvastam koedukált (?) a fürdőszoba, mellékhelyiség. Kérlek írjátok véleményeket, tapasztalatokat ezzel kapcsolatban. Valamint mennyi időbe telik eljutni a kolitól az egyetemig? (eddig is naponta ingáznom kellett Debrecen és a lakóhelyem között, ami eddig is a halálom volt, a Földes Ferenccel gyalog is elértem volna az egyetemet 10 perc alatt...esélytelen, hogy gólyákat oda felvegyenek?)

2015. júl. 19. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindig fájt a seggem.
2015. júl. 19. 18:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek a rengeteg hibáért, de az automatikus szövegbeviteli-funkció ismét alkotott...

Kedves első válaszadó, sajnálom, hogy fájt a feneked, légyszíves legközelebb a kérdésemre válaszolj! Köszönöm!

2015. júl. 19. 18:52
 3/3 Interferencia ***** válasza:
Budapesten elég jól működik a Google útvonaltervezője, tömegközlekedésre is, javaslom a használatát. Bár én csak párszor jártam, de nem laktam ott, de nem rémlik, hogy koedukált lett volna a mosdó. Elég nyugisnak tűnt nekem, bár a falak vékonyak. :D
2015. júl. 19. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!