Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez ugye nem félreérthető? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ugye nem félreérthető? Nem fognak rosszra gondolni v elítélni?

Figyelt kérdés

szoval van egy tanár, rettentően szeretem már több mint két éve. a kedvéért nagyon sokat tanultam (töri, föci) és elég jóba lettem vele. sajnos külföldre költözöm. mikor elmondtam neki írt nekem külön egy búcsúlevelet latinul (imádom a latint és ő is elég jól tud). az én osztályom szervezte a gólyatábort és ő is ott volt. lehívtak engem is h még együtt lehessek velük. a tanárom intézte el h jöhessek. sokat voltunk együtt és nagyon kedves volt, és mikor megsérültem nagyon aggódott. hazafele vonattal mentünk. ez volt az utolsó lehetőségem elköszönni tőle. épp a folyosón álltam ő meg odajött. azt mondta h nagyon örül h taníthatott, mert okos vagyok és tehetséges. azt mondta h büszke rám. én majdnem sírtam. azt mondta semmi baj és megölelt. a vállán sírtam. aztán induláskor megpuszilt.

néhány napja az egyik táboros lány írta h látott engem meg a tanárt a vonaton.

2014. aug. 6. 14:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy mi volt ez az egész. Szerintem jobb tisztázni a dolgokat.
2014. aug. 6. 14:26
 2/13 anonim ***** válasza:
lány vagy? és ő?
2014. aug. 6. 14:26
 3/13 anonim ***** válasza:
Kicsit az. Elég közel kerültetek. Ezt olvasni vagy kívülről látni, más mint megélni.
2014. aug. 6. 14:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit érdekel? Ugyis elmesz! Ne erdekeljen mit gondolnak masok! Szeretted a tanart es ennyi, aki ezt nem erti az elmehet...
2014. aug. 6. 14:29
 5/13 anonim ***** válasza:

lehet kicsit félreérthető volt külső szemlélőként

de ha elmondod az igazat, nem hiszem hogy bárki elítélne

2014. aug. 6. 14:29
 6/13 A kérdező kommentje:
én tizenöt vagyok, ő kb harminc. a lány aki látott minket nemtom mire gondolt, de én csak annyit kértem h ne híresztelje.
2014. aug. 6. 14:39
 7/13 anonim ***** válasza:
szóval pasi a tanár?
2014. aug. 6. 14:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz azzal, hogy más mit gondol vagy dumál. Majdnem mindenkit kidumálnak a háta mögött, jobban pedig azokat akik saját közösségükben központibb figurák.
2014. aug. 6. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Legfeljebb egy alaptalan pletykával több. Bajotok nem lesz belőle, azért, mert XY úgy véli, hogy...

A diákok meg tudod, mindent félre akarnak értelmezni, ha tanárról van szó. (Tisztelet a kivételnek.)

2014. aug. 6. 14:56
 10/13 A kérdező kommentje:
igen, a tanárom férfi és nagyon szeretem. az egyik osztálytársamnak elmeséltem és szerinte nagyon fura. Ja meg a tanárom megkért h írjak neki v hívjam fel ha vmi van és hogyha hazajövök mindenképp látogassam meg
2014. aug. 6. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!