Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye nem félreérthető? Nem fognak rosszra gondolni v elítélni?
szoval van egy tanár, rettentően szeretem már több mint két éve. a kedvéért nagyon sokat tanultam (töri, föci) és elég jóba lettem vele. sajnos külföldre költözöm. mikor elmondtam neki írt nekem külön egy búcsúlevelet latinul (imádom a latint és ő is elég jól tud). az én osztályom szervezte a gólyatábort és ő is ott volt. lehívtak engem is h még együtt lehessek velük. a tanárom intézte el h jöhessek. sokat voltunk együtt és nagyon kedves volt, és mikor megsérültem nagyon aggódott. hazafele vonattal mentünk. ez volt az utolsó lehetőségem elköszönni tőle. épp a folyosón álltam ő meg odajött. azt mondta h nagyon örül h taníthatott, mert okos vagyok és tehetséges. azt mondta h büszke rám. én majdnem sírtam. azt mondta semmi baj és megölelt. a vállán sírtam. aztán induláskor megpuszilt.
néhány napja az egyik táboros lány írta h látott engem meg a tanárt a vonaton.
lehet kicsit félreérthető volt külső szemlélőként
de ha elmondod az igazat, nem hiszem hogy bárki elítélne
Legfeljebb egy alaptalan pletykával több. Bajotok nem lesz belőle, azért, mert XY úgy véli, hogy...
A diákok meg tudod, mindent félre akarnak értelmezni, ha tanárról van szó. (Tisztelet a kivételnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!