Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek mennyire vonzó tulajdonságok?
#5 vagyok
Ne mondd, hogy még életedben nem puskáztál? :O
Szerintem ez 1-2 alkalommal belefér, mikor olyan korba érünk, hogy azért is. Legalább kipróbálni.
Hazudni viszont nem, az őszinteséget szeretem.
Leírok akkor valaki mást (az illető hímnemű):
Építész és egyben festő, kék szemű, fekete haja van, kedveli a kutyákat, van is egy németjuhásza, családcentrikus, mégis karrierista, jól tud beszélni, kiáll a véleménye mellett.
Szimpatikus, nem?
Nos, Adolf Hitlert vázoltam, így máris torz a kép.
Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy egy leírásból egyáltalán nem fogunk megismerni.
Emberileg írtad le Hitlert. Kényes a téma, de tudod mit? Ilyen tekintetben miért ne lehetne jó?
Hát én nem szeretem az irodalmat,szóval nekem fel se hozd a témát. Az olvasás az oké,az nagy pozitívum. Ha van is szép hangod,akkor énekelj bátran,és játssz hangszeren,csak lehetőleg ne a "csillag csillag kiscsillag" meg boci boci tarka legyen. c:
Az energiabomba az kényes dolog. Attól függ,hogy miben nyilvánul meg. (Pl. sportban: futás bicajozás úszás vagy pedig pörögsz éjjel-nappal,ugrálsz,hadarsz,be nem fogod egy percre sem,és ha te beindulsz,akkor mindenkinek ugrálni kell körülötted.)
Céltudatos az oké. Szabálycentrikus... itt fontos a mértékletesség.
Én is egyébként egy "jófiú" vagyok,de benne vagyok mindenben. Tehát a szabályokat betartom,de van,hogy nem. Szórakozni járok,de nem cuccozok,csak iszom.
A sulit komolyan veszem,egyetemre szeretnék menni,de attól még magamtól nem fogok leülni és verset elemezni,ha nem muszáj.
Szóval nálam ez a dörgés.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!