Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elengedni/elfelejteni valakit?
Szóval .. Röviden annyi, hogy van egy srác aki már rég óta tetszik nekem. Egy ideje folyamatosan chatelünk, és egészen jól megvoltunk, amíg elkezdtem jobban megismerni. Semmi komoly, csak annyi, hogy elvileg tudja, hogy tetszik nekem, de ennek ellenére úgy beszél más ( nem mellesleg szinte tökéletes ) lányokról, hogy az már undorító. Sokszor mondja ,hogy ez milyen szép, az milyen karcsú és én ilyenkor csak arra gondolok ,hogy miért? Miért nem vagyok elég jó neki? Igen, van egy kis súlyfeleslegem és milliónyi bőrhibám az arcomon, de akkor is... Az utóbbi időben meg rájöttem, hogy csak a külsöségre bukik. Hiába mondogatom neki, hogy ennek a csajnak ilyen rossz személyisége van, ő csak annyit mond: "de a feneke és a melle jó, szóval ..." Szerintem értitek a lényeget. A tökéletes kell neki. Eddig azt hittem más, de egyáltalán nem az. Ugyanolyan mint a többi. Csalódtam.
HOGYAN TUDNÁM ELFELEJTENI?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!