Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki, aki saját maga miatt nem kaphatta meg azt, aki t szeretett? (lent)
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy elveszettem egy számomra nagyon fontos embert, akibe szerelmes voltam és vagyok, és tudom, hogy azz én hibám részben... Ő is szeretett, de nem mertük egymásnak bevallani, és közben összejött egy barátnőmmel, akivel 1,5 éve együtt vannak, én meg azóta sírdogálok, és utálom magam,amiért ilyen nyomorék voltam. :'(
22/L
2015. aug. 15. 20:39
1/6 anonim válasza:
Ha nem mertetek egymasnak bevallani akkor nem volt szerelem, csak magadnak bebeszeled hogy volt, alomvilagban elsz. Tudom mert en is ilyen vagyok:P
2/6 anonim válasza:
Én is elmartam magamtól a lányt akitől egy hajszál választott el.... 20 hónapja volt de még mindig sokat gondolok rá. nem tudom mikor fog elmúlni. :( 18/f
3/6 A kérdező kommentje:
#1: ha 1,5 év után folyton bőgök, szerintem szerelem.
#2: leírod a történetet?
2015. aug. 15. 20:44
4/6 the_rocker válasza:
kedves kérdező ezért ne magadat okold nem a te hibád és ezért végképp nem vagy nyomorék nem a te dolgod lett volna bevallani, ha ő is szeretne nem mással jön össze és elmondja hogy tetszel neki ebben te nem vagy hibás gondolj arra hogy nem érdemelt meg, remélem segítettem :)
5/6 the_rocker válasza:
jah és én is ebben a helyzetben vagyok és magam miatt nem mondom el neki mert tudom hogy ő nem így van ezzel és nem is fogom neki bevallani mert úgy rosszabb :(
6/6 anonim válasza:
kedves kerdezo! szerintem az elso valaszoloban az a kerdes merult fel, hogy honnan tudod, hogy a fiu is szerelmes volt beled,es nemcsak te bele, csak egy kicsit mashogy fejezte ki magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!