Szuletesnapi buli? Kisfiam harmadik szuletesnapi bulijara keszulok, ahova az altala ismert es szeretett embereket hivunk meg a sajat otthonunkba.
Figyelt kérdés
Szerintetek "atmeneti" hozzatartozokat, mint pl. aktualis pasi, akit nem is ismerunk, "meg kell hivni? " Nem szeretnek idegeneket, akiket a kisfiam nem is ismer, foleg nem csaladi fenykepeken nezegetni oket kesobb, de udvariatlan sem szeretnek lenni. Hogyan kell ezt kezelni?2015. máj. 30. 07:55
1/8 anonim válasza:
Mi csak a nagyszülőket hívtuk meg. Én nem érzem magam ennyire magasrendű személynek, hogy az egész város a gyerekem ünnepelje. És szülinapi buli sem volt. Felesleges rongyrázás, nagyzolás. Meghívtuk a nagyszülőket, sütöttem tortát, és ennyi.
2/8 anonim válasza:
Nem esküvő ez, elég a nagyszuloket, keresztszuloket meg hívni
3/8 anonim válasza:
Talán a Kérdező olyanra gondol, hogy pl. a testvére aktuális barátja/barátnője. Mert azért a testvéreket nem kellene kihagyni az unokaöcsi szülinapozásából. Pl. az én bátyám imádja a gyerkőceimet. Mindig van valakije, ha Ő úgy gondolja, hozhatja az aktuális barátnőjét, nem szokott zavarni. Nyilván ha bajom lenne az éppen aktuális választottal /bármilyen személyes ellent
4/8 anonim válasza:
Folytatom: tehát bármilyen személyes ellentét vagy esetleg rossz példát mutatna a gyerekeimnek, mondjuk drogos, alkoholista, akkor megkérném a tesómat, hogy ne hozza. De nem szokott gond lenni a választottjaival. Szval Kérdező! Szerintem bízd a tesódra /ha erről van szó/, a fényképek miatt pedig ne aggódj! Készült pár olyan családi fotó, amelyeken a bátyám különböző csajokkal látható /nem az a megállapodós típus/. Volt, hogy megkérdezte a fiam, hogy kik azok a nénik. Lerendeztem annyival, hogy a bátyus barátnői.
5/8 anonim válasza:
Ja, hát nálunk testvérek a kereaztszulok. Amúgy a párt akkor kell meghivni, ha együtt élnek
6/8 anonim válasza:
Jaj, 5-ös! Ez meg milyen hülye szabály?!
Akkor azt a párt nem is illik meghívni /hozzáteszem a testvér kapcsolatáról beszélek, nem egy sokadik unokatesóról/, akik már évek óta együtt vannak, de még nem élnek együtt. Ennyi erővel nekem a férjem egyetlen családi összejövetelén nem kellett volna részt vennem, mert még nem éltünk együtt? Persze az nem számít, hogy éveket együtt jártunk, később pedig Neki szültem gyerekeket? Ez butaság!
7/8 anonim válasza:
Utolsó!
Esélyes, hogy a kérdező nem sok éves kapcsolatról kérdezett, lévén annál egyértelmű lenne, de ne zavarjon. Hogy a te egykori fiud ma már ferjed és a gyereked apja, az nagyszerű, de nyilván egy hónap járás után még nem volt az
8/8 anonim válasza:
Szerintem új pasiknak nem sok keresnivalójuk van az ilyen bulikon. De pl az én férjem 3 hét járás után lett meghívva az unakaöcsém szülinapjára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!