Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legésszerűbb?
Figyelt kérdés
Egy fiúval elég közeli lett a kapcsolatunk de túl sok bökkenő akadályozna minket, 1. Ő németországban lakik és csak ritkán jön magyarországra 2. Nemrég megtudtam h barátnője van 2 éve stb. Érdemes lenne egy ilyen kapcsolaton gondolkozni vagy ne is gondoljak ilyen őrültséget (a távolság még kishijján megoldható lenne ugyanis én kollégiumba járok , bár ebbe is rossz belegondolni)2015. aug. 14. 22:02
1/4 anonim válasza:
ha van barátnője ráadásul ilyen régóta akkor hagyd mert jól meg vannak :) keress egy elérhetőt :)
2/4 anonim válasza:
A srác is össze akar jönni veled miközben kapcsia van? Csak gondolj bele milyen rossz lesz,szerintem hagyd
4/4 AdventurerTomcs válasza:
Őszintén..fhú..gondolj bele a srác szereti a mostani barátnőjét mert hát 2 éve együtt vannak stb. és veled összejönne amíg vele jár tehát akkor később szerinted veled mi lesz? Ugyan ez!Előbb utóbb úgy is találna valakit aki meg tetszik neki amíg veled van és azt csinálná veled mint a mostani barátnőjével...szóval szerintem már csak így a jövőre tekintve felesleges belekezdened több szempontból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!