Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 éves lány vagyok, van egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok, van egy barátom akivel lassan fél éve együtt vagyunk. (több lent)?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, van egy barátom akivel lassan fél éve együtt vagyunk, nagyon nagyon szeretjük egymást de komolyan. Tudom hogy nem csak átver és hát már úgy kívánjuk is egymást elég rendesen:/ és nem tudom hogy helyes lenne-e 14 évesen elveszíteni a szüzességem. Mert az biztos hogy tényleg szerelemből lenne meg minden de azért na. Csak 14 évese vagyok:/ szerintetek?

2015. aug. 14. 02:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg fiatal vagy még hozzá és egyet értek az előző kommentekkel, elég a petting is. És a szüzesség nagyobb érték mint az emberek hiszik. Nem tudhatod hogy 2 hónap múlva bebasz a gebasz azt ott hagy, aztán nézel hogy te egy ilyennek adtad magad fél év után...

Amúgy én 4 hónapja vagyok együtt a barátommal és mi is kívánjuk egymást de nem tesszük meg és pontosan ezért. Fiatal vagyok még hozzá, és nem akarom olyannak adni magam akivel egyáltalán nem biztos semmi. De tiszteletben is tartja hogy nem akarom. (pedig jóval idősebb nálam)

Szóval ha azt mondod hogy szerelemből feküdnétek le, akkor én azt mondom, hogy szerelemből tudtok egymásra várni. És addig is megelégedni más örömszerzési lehetőséggel.

14/L

2015. aug. 14. 23:30
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Tapasztalatbol mondom Én is 14 voltam mikor elvesztettem és azt hittem hude szerelmes vagyok a párom 25 volt mi fél év után feküdtünk le de ő várni akart!!

de én nem értem be pettingel nagyon akartam őt 2 év után elhagyott és rájöttem arra hogy hiba volt mert nem azt mondom hogy nem voltam szerelmes de igen azt mondom hogy nem voltam szerelmes is vissza gondolva!! Csak nagyon szerettem őt mint embert és társat...

Én nagyon megbántam 3 honapig voltam után egyedül és egy r*b*nc lettem szo szerint... most 1 éve és 1 honapja vagyok együtt az a párommal és most tudom azt hogy tényleg szerelmes vagyok és ha várok 2 évet akkor neki adhattam volna a legnagyobb kincsem... gondolt át!! Nagyon nagyon szüzességből csak 1 van és annsk add aki megérdemli!!

2015. aug. 15. 11:03
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

Legnagyobb kincsed? Bankban adnak rá valamit? Ekkora ész osztás! Az ember nem ülhet a seggén végig élete folyamán azért mert eleshet.

Ha 30 éves koráig vár vele akkor is pofára eshet.

2015. aug. 15. 12:28
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
Mielött lefeküdnél valakivel ne azon törd a fejed hogy nem leszel szűz mert hidd el nekem egy lány nem a legnagyobb értéke a szüzessége. Ez régen tartották így mivel akkor nem szabadott házasság elött egy nőnek hálni mert a leendő férje azt akarta hogy biztos tőle legyenek az utódai. Inkább azon törd a fejed hogy mivel fogsz védekezni mert tényleg egy csomag gumi olcsóbb mint egy babakocsi! 16/l
2015. aug. 16. 17:26
 15/18 mitérdekeltéged válasza:

Figyelj ezt csak is ti tudhatjok! Ha szeretitek egymást csináljátok de védekezzetek!!!!Helyes-e? A mai világban úgy a korodbeliek lesz*rják hogy heles vagy se.mikor valaki már 12-13évesen veszti el,cigiznek,isznak,drogoznak.

De azért lehet a szüleiddel is megkellene eztbeszélned.

2015. szept. 7. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár....az kevés, hogy szeretik egymást. Két 12 éves is szeretheti egymást, akkor nekik is beajánljátok a szexet nyugodt szívvel?

Kérdező: Jött már a szűzoltó bácsi, vagy megjött közben az eszed is?

2015. szept. 7. 22:20
 17/18 A kérdező kommentje:
nem feküdtünk le..
2015. szept. 12. 21:51
 18/18 anonim ***** válasza:
#16! Egyszerű vagy mint a faék ha ezt gondolid rolunk!
2015. szept. 13. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!