Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 éves lány vagyok, van egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok, van egy barátom akivel lassan fél éve együtt vagyunk. (több lent)?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, van egy barátom akivel lassan fél éve együtt vagyunk, nagyon nagyon szeretjük egymást de komolyan. Tudom hogy nem csak átver és hát már úgy kívánjuk is egymást elég rendesen:/ és nem tudom hogy helyes lenne-e 14 évesen elveszíteni a szüzességem. Mert az biztos hogy tényleg szerelemből lenne meg minden de azért na. Csak 14 évese vagyok:/ szerintetek?

2015. aug. 14. 02:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

A barátod hány éves?

Ha szerelemből lenne, és úgy érzed, készen vagy rá, akkor hajrá. De előtte gondold át rendesen... szüzességből csak egy van :) 18/F

2015. aug. 14. 02:31
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Pontosan amit az #1-es irt , és ha arra kerülne a sor akkor védekezzezek ! Amugy lehet nektek elég lenne a petting
2015. aug. 14. 02:33
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Első vagyok, és tényleg talán elég elsőre a petting. Utána még jobban el tudjátok dönteni, hogy kell-e komolyabb :)
2015. aug. 14. 02:38
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

Én nem hiszem hogy gond lenne! Pedig tavasszal vesztettem el.

Ha tisztában vagy a férfi és női testtel azokban végbemenő folyamatokkal. Védekezéssel. Szerintem nem gond. Fogsz itt igaz kapni hideget-meleget ezért!

Azt gondolom meg mondani se kell hogy "petting"! Ismerjétek meg egymás testét!

Szóval a szüzességed elvesztéséig van pár lépcső!

19/L

2015. aug. 14. 06:33
 5/18 anonim ***** válasza:
87%

Valoban fiatal vagy ehhez es lehet, hogy szeretitek egymast de , a petting, oralis kielegites es maszturballas nagyon fonto.. folleg, hogy sokszor csinalljatok akar tobb honapon keresztul.. egy ket jotanacs..

Ha egy ideig a sex hatara elott megallasz a baratoddal, akar megtududhatod a reakciokbol, hogy tenyleg te szamitasz e neki es nem a sex..

Minnel tobbet fogtok varni a sexel annal izgallmasabb es edesebb lessz..

Fontos,h az elsot azt tenyleg azzal teddmeg akit szeretsz es megbizol benne

Sok sikert minden jot nektek ;)

2015. aug. 14. 11:20
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
(Elozo valaszolo) es legfontosabb a vedekezes ! Mert olcsobb egy csomag gumi mint a babakocsi :) /19f
2015. aug. 14. 11:22
 7/18 anonim ***** válasza:
40%
Szia. Én is 14 vagyok, én voltam ilyen helyzetben de én a koromból kiindulva hanyagotam a dolgot és később mint kiderült ezért is mentünk szét a barátommal (ő 17 volt). Viszont a petting nektek még kényleg elég. Most ez lehet hulyén fog hangzani de nyalasd ki magad:D te pedig ha tényleg szereted simán lesz*phatod.
2015. aug. 14. 11:59
 8/18 anonim ***** válasza:
18%

Még gyerek vagy, maradj már gyerek...14 évesen még azt sem tudod, milyen kívánni valakit.

Ezek a mai kislányok nyalatják magukat agyba-főbe, meg dugnak,szopnak, ez szerintem nem normális.

De te úgyis megteszed, felesleges volt kiírnod.

2015. aug. 14. 12:06
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne siessétek még el. Lehet örömet okozni egymásnak szexelés nélkül is. Értem ezalatt a pettingelést, ami a te korodban úgy gondolom teljesen jó még. Szexelni ráérsz később is.
2015. aug. 14. 12:17
 10/18 anonim válasza:
100%
Ajj en sosem értettem az ilyet! Kézzel is ki lehet elégíteni a másikat, minek lefeküdni? Az hogy rögtön eg jut eszedbe szerintem csak az éretlenség jele. Ne akard 14 évesen 6 hónap együttlét után elveszteni valakivel...
2015. aug. 14. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!