Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok, van egy barátom akivel lassan fél éve együtt vagyunk. (több lent)?
A barátod hány éves?
Ha szerelemből lenne, és úgy érzed, készen vagy rá, akkor hajrá. De előtte gondold át rendesen... szüzességből csak egy van :) 18/F
Én nem hiszem hogy gond lenne! Pedig tavasszal vesztettem el.
Ha tisztában vagy a férfi és női testtel azokban végbemenő folyamatokkal. Védekezéssel. Szerintem nem gond. Fogsz itt igaz kapni hideget-meleget ezért!
Azt gondolom meg mondani se kell hogy "petting"! Ismerjétek meg egymás testét!
Szóval a szüzességed elvesztéséig van pár lépcső!
19/L
Valoban fiatal vagy ehhez es lehet, hogy szeretitek egymast de , a petting, oralis kielegites es maszturballas nagyon fonto.. folleg, hogy sokszor csinalljatok akar tobb honapon keresztul.. egy ket jotanacs..
Ha egy ideig a sex hatara elott megallasz a baratoddal, akar megtududhatod a reakciokbol, hogy tenyleg te szamitasz e neki es nem a sex..
Minnel tobbet fogtok varni a sexel annal izgallmasabb es edesebb lessz..
Fontos,h az elsot azt tenyleg azzal teddmeg akit szeretsz es megbizol benne
Sok sikert minden jot nektek ;)
Még gyerek vagy, maradj már gyerek...14 évesen még azt sem tudod, milyen kívánni valakit.
Ezek a mai kislányok nyalatják magukat agyba-főbe, meg dugnak,szopnak, ez szerintem nem normális.
De te úgyis megteszed, felesleges volt kiírnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!