Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan erjem el hogy a baratom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan erjem el hogy a baratom ugyan ugy szeressen mimt eddig?

Figyelt kérdés
Baratommal 14 honapja vagyunk egyutt. Sosem volt felhotlen a kapcsolatunk. Az elmult heten lefekudtunk es a kormom bele akadt a gumiba de nem szoltam neki csak orakkal az esemeny utan es ezert nagyon neheztel ram. Azt mondta hogy o mar nem szeretne velem lenni mert csalodott bennem es mar nem ugy szeret mint azelott :( ......es azt mondta hogy o nem igy ismert meg nagyon meg valtoztam amit en nem veszek eszre. Es az sem tetszik neki hogy befestettem a hajam mert o szerinte nekem az errdeti allt jol ugy voltam a legszebb. Es h o egy igazi not ismert meg de rajott h tevedett es neki nem kell ilyen extrem hajszinu baratno. Momdtam neki h vissza festem. De o akkor is szakitani akar (nem a hajam miatt hanem ami mostanaba ossze jott). Kerlek segitsetrk hogy hogyan erjem el hogy ujra bizzon bennem es hogy annyira szeressen mint eddig vagy meg jobban???
2015. aug. 13. 23:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Állj a sarkadra és mond a szemébe bátran hogy ha ilyen kis izé miatt szakítani akar akkor szakítson..de most komolyan ha ilyeneket mondod akkor nem hiszem hogy a csak a gumis izé miatt.

De figyelj kérj őszintén bocsánatot és ígérd meg hogy ha legközelebb ha ilyesmi történne akkor szólsz az aktus elején...ami amúgyis nem ártott volna ha mondod..

2015. aug. 13. 23:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Mar legalabb 1000x bocsanatot kertem tole. Tudom szolnom kellett volna de akkor nem gondolkodtam es amugy se lett semmi baj belole.
2015. aug. 13. 23:16
 3/12 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

Akkor meg mondodm mond meg neki hogy ne fenyegessen ezzel a szakítani akarokkal meg ilyenek. Nem értem szeret ő hogy ebből ekkora ügyet csinálsz?!!!

2015. aug. 13. 23:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Szeretett eddig...
2015. aug. 13. 23:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen, őszintén bocsánatot kérhetsz tőle. De az nem lehet, hogy megvoltál és egy strigula lettél? Mondjuk 14 hónapot nem várt volna. Csak ahogy megromlott a kapcsolat, meg is húzott, szóval... Sajnálom, ami történt sok sikert, ha folytatjátok! Fel a fejjel!
2015. aug. 13. 23:35
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem ez volt az elso..

Remelem folytatodik!!

2015. aug. 13. 23:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor bocsi, csak a kor nem volt jelezve (azt hittem fiatalok vagytok "ahhoz"), ezért gondoltam, hogy 14 hónapig kivártatok. Akkor nincs más hátra, mint egy őszinte beszélgetés és bocsánatkérés.
2015. aug. 13. 23:59
 8/12 A kérdező kommentje:
16 evesek vagyunk mind a ketten amugy:)
2015. aug. 14. 00:06
 9/12 anonim ***** válasza:
aztamindenedb@sszameeeg :D 16? :D
2015. aug. 14. 00:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Hat oooo igen mert?? :oo
2015. aug. 14. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!