Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan erjem el hogy a baratom ugyan ugy szeressen mimt eddig?
Figyelt kérdés
Baratommal 14 honapja vagyunk egyutt. Sosem volt felhotlen a kapcsolatunk. Az elmult heten lefekudtunk es a kormom bele akadt a gumiba de nem szoltam neki csak orakkal az esemeny utan es ezert nagyon neheztel ram. Azt mondta hogy o mar nem szeretne velem lenni mert csalodott bennem es mar nem ugy szeret mint azelott :( ......es azt mondta hogy o nem igy ismert meg nagyon meg valtoztam amit en nem veszek eszre. Es az sem tetszik neki hogy befestettem a hajam mert o szerinte nekem az errdeti allt jol ugy voltam a legszebb. Es h o egy igazi not ismert meg de rajott h tevedett es neki nem kell ilyen extrem hajszinu baratno. Momdtam neki h vissza festem. De o akkor is szakitani akar (nem a hajam miatt hanem ami mostanaba ossze jott). Kerlek segitsetrk hogy hogyan erjem el hogy ujra bizzon bennem es hogy annyira szeressen mint eddig vagy meg jobban???2015. aug. 13. 23:05
1/12 anonim válasza:
Állj a sarkadra és mond a szemébe bátran hogy ha ilyen kis izé miatt szakítani akar akkor szakítson..de most komolyan ha ilyeneket mondod akkor nem hiszem hogy a csak a gumis izé miatt.
De figyelj kérj őszintén bocsánatot és ígérd meg hogy ha legközelebb ha ilyesmi történne akkor szólsz az aktus elején...ami amúgyis nem ártott volna ha mondod..
2/12 A kérdező kommentje:
Mar legalabb 1000x bocsanatot kertem tole. Tudom szolnom kellett volna de akkor nem gondolkodtam es amugy se lett semmi baj belole.
2015. aug. 13. 23:16
3/12 anonim válasza:
előző vagyok.
Akkor meg mondodm mond meg neki hogy ne fenyegessen ezzel a szakítani akarokkal meg ilyenek. Nem értem szeret ő hogy ebből ekkora ügyet csinálsz?!!!
4/12 A kérdező kommentje:
Szeretett eddig...
2015. aug. 13. 23:30
5/12 anonim válasza:
Igen, őszintén bocsánatot kérhetsz tőle. De az nem lehet, hogy megvoltál és egy strigula lettél? Mondjuk 14 hónapot nem várt volna. Csak ahogy megromlott a kapcsolat, meg is húzott, szóval... Sajnálom, ami történt sok sikert, ha folytatjátok! Fel a fejjel!
6/12 A kérdező kommentje:
Nem ez volt az elso..
Remelem folytatodik!!
2015. aug. 13. 23:37
7/12 anonim válasza:
Akkor bocsi, csak a kor nem volt jelezve (azt hittem fiatalok vagytok "ahhoz"), ezért gondoltam, hogy 14 hónapig kivártatok. Akkor nincs más hátra, mint egy őszinte beszélgetés és bocsánatkérés.
8/12 A kérdező kommentje:
16 evesek vagyunk mind a ketten amugy:)
2015. aug. 14. 00:06
9/12 anonim válasza:
aztamindenedb@sszameeeg :D 16? :D
10/12 A kérdező kommentje:
Hat oooo igen mert?? :oo
2015. aug. 14. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!