Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy belém szeressen?
Facebook-on már írtam neki, de azt írta "én nem tetszek neki". Mit írjak/mondjak, tegyek hogy belém szeressen?
Alapból tudunk beszélgetni, viccelődni stb.
Volt már személyes találkozás? Szerintem azt hogy tetszik valaki a másiknak azt nem facebook-on kéne megtárgyalni... Személyesen hatásosabb az ilyet arcba mondani mint hogy INTERNETEN keresztül udvarolni vagy Szerelmet vallani valakinek.(EGY szempontból nem jó a közösségi oldal még hozzá azért nem jó mert elszigetelik az embereket egymástól és a fiatalok nagy része nem tudja hogy hogyan kell csajozni .. mit kell csinálni sorolhatnám estig is.)Rengeteg kérdés van nap mint nap itt az oldalon...
A kérdésedre válaszolva hívd el sétálni,fagyizni,menjetek e különböző rendezvényekre nevesetek sokat beszéljetek sokat és éreztessed vele azt hogy többet érzel iránta. Egy a lényeg hogy ne facebook-on beszéljetek többnyire hanem személyesen és menjetek el valamerre.
Igen találkozunk mert egy osztályba járok vele!
De elég félénk vagyok, és nem merem elhívni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!