Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » S. O. S SEGITSEG! Mit csinaljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S SEGITSEG! Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Ott kezdodik a story hogy van egy allitolagos legjobb baratnom masfel eve vagyunk legjobb baratnok mindent egyutt csinalunk mindenhova egyutt megyunk.. Es ido kozben megismertem az egyik haverjat, akivel o kavart! Tehat elmentek ide oda kajalni ilyenek..

Utana valamin ossze kapott a sraccal nem beszeltek egy darabig.. Es en ezzel a sraccal elkezdtem facebookon beszelgetni nagyon joba lettunk tenyleg mondhatom hogy olyan volt mint egy legjobb fiubarat..aztan o elmondta hogy tobbet akar tolem.. Talalkozgattunk elmentunk moziba kocsikazni.. Aztan osszejottunk.. (De ezt mind ugy hogy a baratnom nem tudott semmirol) egyutt voltunk majnem egy evig (persze ezt is ugy hogy a baratnom semmit nem tud) aztan teltek a honapok es az utolso 2honapban nagyon sokat vitaztunk kis apro dolgokon is es szakitottunk..

Most megint elokerult.. Talalkozgatunk kapom a szebbnel szebb uzeneteket.. Nagyon aranyos!

Viszont ahoz hogy en boldog tudjak lenni a sraccal, ahoz baratnomet kene eltenni lab alol.. Mert titkolozni nem akarok se hazudozni..

MIT CSINALJAK SEGITSEEG!

2015. aug. 12. 04:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem old meg a problémád magad, ha törölteted a válaszokat.

1. Nem kell megsértődni ha élcelődnek azon hogy nem a megfelelő szót választottad. Te adtad fel a magas labdát!

Nem lábalól hanem az utbol kellene eltenni a csajt.

2. Nem értem ezt a nagy lelkiismereti válságot sem. Titkolozni nem akarsz. Nem is kell!

Miért kellene egy olyan lány előtt titkolozni akit fentebb leirtál?

Ha ilyen szemét a csaj, akkor nem mindegy?

2015. aug. 18. 05:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor meg tényleg nincs mit titkolni előtte, mert nem vesztesz semmit. Megmondod neki és aqnnyi. Vegye tudomásul, de ha nem akkor el lehet kerülni téged, és kész. Jobban is járnál.
2015. aug. 18. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!