Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S SEGITSEG! Mit csinaljak?
Ott kezdodik a story hogy van egy allitolagos legjobb baratnom masfel eve vagyunk legjobb baratnok mindent egyutt csinalunk mindenhova egyutt megyunk.. Es ido kozben megismertem az egyik haverjat, akivel o kavart! Tehat elmentek ide oda kajalni ilyenek..
Utana valamin ossze kapott a sraccal nem beszeltek egy darabig.. Es en ezzel a sraccal elkezdtem facebookon beszelgetni nagyon joba lettunk tenyleg mondhatom hogy olyan volt mint egy legjobb fiubarat..aztan o elmondta hogy tobbet akar tolem.. Talalkozgattunk elmentunk moziba kocsikazni.. Aztan osszejottunk.. (De ezt mind ugy hogy a baratnom nem tudott semmirol) egyutt voltunk majnem egy evig (persze ezt is ugy hogy a baratnom semmit nem tud) aztan teltek a honapok es az utolso 2honapban nagyon sokat vitaztunk kis apro dolgokon is es szakitottunk..
Most megint elokerult.. Talalkozgatunk kapom a szebbnel szebb uzeneteket.. Nagyon aranyos!
Viszont ahoz hogy en boldog tudjak lenni a sraccal, ahoz baratnomet kene eltenni lab alol.. Mert titkolozni nem akarok se hazudozni..
MIT CSINALJAK SEGITSEEG!
Szerintem old meg a problémád magad, ha törölteted a válaszokat.
1. Nem kell megsértődni ha élcelődnek azon hogy nem a megfelelő szót választottad. Te adtad fel a magas labdát!
Nem lábalól hanem az utbol kellene eltenni a csajt.
2. Nem értem ezt a nagy lelkiismereti válságot sem. Titkolozni nem akarsz. Nem is kell!
Miért kellene egy olyan lány előtt titkolozni akit fentebb leirtál?
Ha ilyen szemét a csaj, akkor nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!