Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálják? Ha van valami jó tipp, akkor örömmel fogadom.
Van egy fiú, aki nekem nagyon tetszik. Neki volt régen egy barátnője , de már szakítottak.
Utána elmentünk egy edzőtáborba , ahol megkérdezte, hogy kibe vagyok szerelmes, én mondtam neki, hogy belé. Majd visszakérdeztem, hogy ő kibe és azt mondta, hogy belém. Ezután a story után bementem a barátjához és megkérdeztem, hogy most csak viccel vagy tényleg szeret. Amire azt mondta, hogy csak arra kellek neki, hogy visszaszerezze a régi barátnőjét. Azután kiderült , hogy az a fiú azt mondta mindenkinek, hogy járunk. Utána nem találkoztunk egy ideig, mert nyáriszünet volt az edzésen is.
Decemberben írtam neki egy levelet. Utána jófej lett velem. Ebben az évben egyik nap összevesztünk és másnap , mintha semmi sem történt volna. A versenyen odajött hozzám gratulálni, sok sikert kívánni. Én akartam írni neki egy SMS-t , de félek, hogy szeptemberben el fogja mondani a barátjainak.
Amit írtál róla , abból nekem az jött le hogy egy paraszt.
Fiú vagyok , ismerem az ilyeneket.
Oszd ki , vágd pofon és hagyd faképnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!