Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy srácba és látniszeretném. De hogyan?
Figyelt kérdés
Ausztriában élek és egy táborban ismertem meg őt. Helyes, kedves és jó a humora. Ebéd után a legtöbb fiú azzal piszkált minket lányokat, hogy az ajtónkon kopogtattak. Én voltam a legidősebb lány úgyhogy a legtöbbször én nyitottam ajtót. Ő kinvolt és dumáltunk, vagy csak szemeztünk. Egészen biztos, hogy szerelmes vagyok belé. Mellesleg ő a "különleges" fiúk közöé tartozik, mert vannak fiúk akikre ha ránézek mosolyogom kell. Ő is ilyen.Nemtudom hol lakik, nincs meg a száma és az e-mail címe. Én viszont egyre csak rá gondolok és nemtudom kiverni a fejemből. Sokszor vele álmodom és ez csak ront a helyzeten. Legközelebb max egy év múlva látom. Mit tegyek? Komoly az ügy, úgyhogy csak normális válaszokat kérek! Előreis köszi!2015. aug. 11. 11:37
1/10 anonim válasza:
facebookon próbáltad már? hátha sikerűl
2/10 anonim válasza:
egyet értek az elsővel, ha tudod a nevét akkor keress rá
3/10 A kérdező kommentje:
A szüleim nemengedik, hogy fennlegyek facebookon, hogy miért az hosszú történet. Amúgy jó ötlet.
2015. aug. 11. 12:11
4/10 anonim válasza:
Miért, nem? Ha ők nincsenek fent, akkor úgy se tudják meg, ha meg ők is fent vannak, akkor te is fent lehetsz, szerintem.
5/10 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nem így megy. Nincs facebookom, a szüleim egyszerűen nemszeretnék. Aztmondják, majd ha 16 leszek csinálhatok magamnak facebook fiókot. Addig meg még van egy év.
2015. aug. 11. 13:00
6/10 anonim válasza:
Csinálj egyet álnévvel, aztán keresd meg a fiút, nem raksz ki képet, előzményeket meg töröld. :-) Fanatikus név is lehet, nem emberi valami angol.
7/10 A kérdező kommentje:
Már vanis egy ötletem. Szóljak, ha sikerül?
2015. aug. 11. 13:07
8/10 A kérdező kommentje:
A tervem nem vált be. Nincs facebookja.
2015. aug. 11. 14:18
9/10 anonim válasza:
Esetleg barátaitól nem tudod elkérni a számát vagy a címét?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem, ebben a táborban ismertem meg először és a barátaim nem ismerik. Lehet belekéne törődnöm, hogy sose fogunk összejönni...:(
2015. aug. 15. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!