Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok? Osztálytárs? 16/l
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok azt hiszem. De ha nem is szerelmes,akkor teljesen elmebajos. Vagy csak őrülten tetszik.
Szinte mindenről ő jut az eszembe.
Pedig nem is vagyunk annyira jóban(se rosszban).
Osztálytársak vagyunk.
Tudom házi nyúlra nem lövünk, de én mégis házi nyúlra célzok.
Hidegen hagy, h az osztálytársam (másokat zavarja e a tény).
Azonban fogalmam sincs mit gondol rólam. Hogy hogyan közeledhetnék felé. Hogy van-e esélyem nála.
Háromnegyed éve azt mondta egyik haverjának hogy ne vagyok csúnya lány (de ez szerintem nem jelent se jót se rosszat)
2015. aug. 10. 14:55
1/4 anonim válasza:
Szerintem osztálytárssal is lehet járni egy bizonyos keretek között, nem ülsz mellé például nem vagy egész nap mellette. Hát, hogyan közeledhetsz felé, szemezz vele. Aztán, csak levágja, ha bejössz neki.
2/4 anonim válasza:
Itt szerintem neked kell megtenned az első lépést :)
3/4 anonim válasza:
Próbálj meg vele beszélgetni. Nem erőltetett témákról, hanem ha épp úgy adódik, és aztán vidd tovább a beszélgetést más témák felé, ha lehet. Így elkezditek megismerni egymást. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi :)
És mit jelent ha egy fiú azt mondja egy másik fiúnak hogy az a lány nem csúnya lány? :)
Csak annit, hogy ne csúnya és átlagos?
2015. aug. 10. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!