Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok? Osztálytárs?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok? Osztálytárs? 16/l

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok azt hiszem. De ha nem is szerelmes,akkor teljesen elmebajos. Vagy csak őrülten tetszik.

Szinte mindenről ő jut az eszembe.

Pedig nem is vagyunk annyira jóban(se rosszban).

Osztálytársak vagyunk.

Tudom házi nyúlra nem lövünk, de én mégis házi nyúlra célzok.

Hidegen hagy, h az osztálytársam (másokat zavarja e a tény).

Azonban fogalmam sincs mit gondol rólam. Hogy hogyan közeledhetnék felé. Hogy van-e esélyem nála.

Háromnegyed éve azt mondta egyik haverjának hogy ne vagyok csúnya lány (de ez szerintem nem jelent se jót se rosszat)

2015. aug. 10. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem osztálytárssal is lehet járni egy bizonyos keretek között, nem ülsz mellé például nem vagy egész nap mellette. Hát, hogyan közeledhetsz felé, szemezz vele. Aztán, csak levágja, ha bejössz neki.
2015. aug. 10. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Itt szerintem neked kell megtenned az első lépést :)
2015. aug. 10. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg vele beszélgetni. Nem erőltetett témákról, hanem ha épp úgy adódik, és aztán vidd tovább a beszélgetést más témák felé, ha lehet. Így elkezditek megismerni egymást. :)
2015. aug. 10. 15:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Oké. Köszi :)

És mit jelent ha egy fiú azt mondja egy másik fiúnak hogy az a lány nem csúnya lány? :)

Csak annit, hogy ne csúnya és átlagos?

2015. aug. 10. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!