Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok! Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Darkness10 kérdése:

Szerelmes vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az van, hogy beleszerettem az egyik osztálytársamba. Szoktunk néha beszélgetni és hülyülni. Észrevettem, hogy velem nem szokott bunkózni és még soha nem szivatott meg. (hát igen néha egy kicsit bunkón viselkedik) Az egyik barátnőm aki kívülről figyeli az eseményeket azt mondta, hogy szerinte 60%, hogy én is tetszem neki. Az a baj, hogy én nagyon besz@ri vagyok és nem merem elmondani neki. Szerintetek, hogy derítsem ki, hogy mit érez irántam? (azon kívül, hogy kérdezzem meg tőle) 13/L

2015. máj. 19. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
27%

Az már nem jó, ha másokkal bunkózik, de ha szereted, akkor azt nem ölöd ki könnyen magadból. Amúgy nagyon fiatal vagy még egy kapcsolathoz, de te tudod. Én is voltam szerelmes 13 évesen, ez gyerekszerelem. Nem mentem oda a fiúhoz (pedig neki is tetszettem), mert tudtam, hogy fiatal vagyok és ez csak fellángolás, nem akartam annyi idősen fiút.

De a barátommal úgy jöttünk össze, hogy nem is ismertem, de megtetszett látásból, meg beült egy különórára hozzánk és az okossága is imponált nekem. Én odamentem hozzá, csinosnak tartott, felvette az udvarló szerepét és szép lassan egymásba szerettünk.

2015. máj. 19. 18:06
 2/7 anonim válasza:
13 évesen pasi?! Te normális vagy,most komolyan?!
2015. máj. 19. 18:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló: miért nem lenne normális???? Te nem láttál még fiatalokat akik kézen fogva mennek az utcán, moziba mennek, stb??
2015. máj. 19. 18:58
 4/7 anonim válasza:

Le lehet pontozni nem érdekel, nem vagyok dedós h ilyenekkel foglalkozzak.

Kérdező: Na látod pont ezért vagy még éretlen egy kapcsolatra, mert az befolyásol,h mások mit csinálnak. Akkor legyen barátod ha úgy érzed készen állsz. Hiába mondják a hormonjaid,h te már érett vagy,nem vagy az. És ezt nem rossz szándékból írom.

2015. máj. 19. 19:26
 5/7 anonim válasza:

ha ki akarod deríteni, akkor egyik közös barátotoknak akiben BÍZOL!!! mondd meg hogy kérdezzen már rá a kiszemelt fiúnál, hogy mit gondol rólad.....de a fiúcska ne tudja meg hogy te akarod valójában ezt tudni... :D

vagy ah szoktatok felelsz vagy mersz játékot játszani (nálunk annyi idősen az még menő volt) akkor közbe is ki lehet deríteni egyszerűen :D

2015. máj. 19. 20:00
 6/7 A kérdező kommentje:
5. válaszoló: köszönöm az értelmes választ! Az a baj, hogy ő pont az a fiú aki nem olyan, hogy válaszol az ilyen kérdésekre... Ha valaki odamenne hozzá egy ilyen kérdéssel szerintem azt elküldené melegebb éghajlatra :)
2015. máj. 19. 20:45
 7/7 anonim válasza:

5. vagyok.

Hát akkor sajnos nem igazán tudok mit tanácsolni :/ remélem azért valamit segítettem.. :)

2015. máj. 20. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!