Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vár el a férfi a nőtől?
Figyelt kérdés
Most készülök elveszteni a szüzességem,barátom 13 évvel idősebb nálam,tehát Ő tapasztalt. Én még nem voltam (úgy) együtt pasival,mit vár el tőlem? Mit tegyek? 3 éve vagyunk együtt,nagyon türelmes típus. Úgy érzem,"eljött az idő" de egy kicsit tapasztalatlan vagyok :) légyszi segítsetek,hogy minden jól süljön el...és fájni fog egyáltalán? :O2015. aug. 11. 11:06
11/13 anonim válasza:
"Rendben,nem rohanok kiköpni"
Oks. De azért lüffents egy adag taknyot a szájába, és nézd meg, lenyeli-e. Elvégre ez jogos elvárás a részedről.
12/13 anonim válasza:
Valóban vannak olyanok akik nem akarnak szopni, de ha már a kérdező rákérdezett, hogy mit csináljon akkor nem kell az orálról lebeszélni. Legtöbb pasi úgyis örül annak ha a barátnője leszopja.
13/13 A kérdező kommentje:
Na igen. :) köszönöm mindenkinek! az orál pedig alap :P
2015. aug. 13. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!