Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit vár el a férfi a nőtől?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vár el a férfi a nőtől?

Figyelt kérdés
Most készülök elveszteni a szüzességem,barátom 13 évvel idősebb nálam,tehát Ő tapasztalt. Én még nem voltam (úgy) együtt pasival,mit vár el tőlem? Mit tegyek? 3 éve vagyunk együtt,nagyon türelmes típus. Úgy érzem,"eljött az idő" de egy kicsit tapasztalatlan vagyok :) légyszi segítsetek,hogy minden jól süljön el...és fájni fog egyáltalán? :O

2015. aug. 11. 11:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. aug. 11. 11:19
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha 3 éve együtt vagytok,és szeretitek egymást,akkor ne tőlünk kérj segítséget.:) Bízz benne,tudja mit és hogyan kell,és nem akar neked rosszat,és fájdalmat.

18F

2015. aug. 11. 11:22
 3/13 A kérdező kommentje:
Kort nem írnék ha nem gond :D de mondom hogy nincs tapasztalatom,ő az első barátom...
2015. aug. 11. 11:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem menni fog ,mert érzelem és szexualitás (kívánjátok egymást) akkor az megindul rögvest
2015. aug. 11. 11:32
 5/13 A kérdező kommentje:
De konkrétan mit kell tennem,csinálnom,mondanom?! Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2015. aug. 11. 11:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Biznod kell benne, ennyi az elsonel megtapasztalod milye es majd eggyut fejlesztitek tovabb a dolgokat :)
2015. aug. 11. 11:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell tenned. Ne akarj rögtön az elsőnél rutinos öreg lotyót játszani. Csak engedd át magad az érzéseidnek, és amit megkívánsz, azt tedd.
2015. aug. 12. 15:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Konkrétan ha a szádba élvezett akkor nyeld le és ne rohanj a fürdőszobába kiköpni. Ez egy jogos elvárás a részéről. Azon kívül ne játszad el hogy volt orgazmusod, hanem próbálj meg valóban elélvezni attól amit csinál. Az nagyon fontos egy pasinak, ha a nő élvezi vele a szexet. Ha nem élvezed akkor mond el neki mit szeretnél, hogy jó neked.
2015. aug. 12. 17:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Rendben,nem rohanok kiköpni :D köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
2015. aug. 13. 06:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát nem azért de nem minden csaj elégít ki pasit orálisan,nekem volt ilyen csajom..ez nem szükséges dolog
2015. aug. 13. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!