Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit akarhat a fiú? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat a fiú? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval ez úgy kezdődött,hogy egy táborban találkoztunk,azonban csak a záró estén jött oda beszélgetni. Nagyon aranyos,helyes és vicces és bár ott voltak a barátai,mégis valamilyen szinten csak rám figyelt. Aztán másnap bejelölt facebookon és küldött egy nagyon vicces képet,ami után beszélgettünk egy csomót. Mostmár 2 hete hogy írogatunk,azonban sok a kínos "nemtudommitírjakerre" helyzet. Valamint elég sokat utalgat,sőt ki is mondta (bár kérdésként állította be),hogy találkoznunk kéne.Elég szarkasztikus vagyok és sokáig kéretem magam (ami eddig egy csomó embernek bejött),de csupán azért,mert próbálom több kevesebb sikerrel megvédeni magam a csalódásoktól. Azonban burkoltan hogy tudnám mégis a tudtára adni,hogy tetszik? Valamilyen szinten biztos tudja,mivel okos,meg akkor nem beszélgetnék vele,de azért mégis. És a nagy kérdés: vajon ő mit akar?

Előre is köszi a segítséget!

17L

2015. aug. 11. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"És a nagy kérdés: vajon ő mit akar?" - Téged.

Személyesen biztos áttudod adni, chaten ez nem fog menni, sehogyse, találkozz vele, aztán látni fogod az ő szándékait is, meg ő is a tiédet.

2015. aug. 11. 10:29
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
Igaza van az elsőnek! Ha célozgat dolgokra, illetve ki is mondja, akkor nem igazán van kérdés. Szerintem is egy találkozót kéne megbeszélnetek. Sok sikert!
2015. aug. 11. 12:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) csak kissé elbizonytalanodtam,mert elég sok gyönyörű lány ismerőse/barátja van,ami engem egyáltalán nem zavar,csak elbozonytalanít.
2015. aug. 11. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!