Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha beleszerettem a legjobb baratomba?
Fiu vagyok es beleszerettem abba a lanyba aki tortenetesen a legjobb baratom is es mondig szamithattunk egymasra. Nagyon fontos nekem ő és nem akarom elvesziteni de ugy erzem minel kozelebb kerulnek hozza o annal jobban eltavolodik. Nagyon joban voltunk szinte mindent megbeszeltunk egymassal, mindig szamithattunk egymasra. Egy ido utan azt vettem eszre hogy egyre jobban elkezdtem felteni masoktol, meg akkor is ha tudtam h meg tudja magat vedeni. Ido utan azt ereztem mindig hogy hianyzik ha mincs velem es folyton ra gondoltam. Majd ezekutan o jart a fejemben reggeltol estig mindig. Kesobb elmondtam neki az igazat hogy szeretem, és megbeszeltuk a dolgokat. De ahogy lenni szokot semmi sem lett ugyanaz koztunk. Kozben ossze is vesztunk egy rovid idore emiatt mert ugy ereztem hogy masmilyen lett. Eddig minent megbeszeltunk de mostmar semmitse szinte. Ranezek tudom hogy van valami baja de nem akarja elmondani es inkabb haggya az egeszet. Eroszakoskodni meg nem akarok mert pont emiatt vesztunk ossze.
Nemsokkal kesobb azt is megtudtam h au egyik legjobb barátomnak (fiu), akit akkor meg alig egy hete ismert. Elmondott mindent arrol h hogyan is erzek. Ebben csak az volt a fura h a sracot meg alig ismerte. Ezt nem mondtam el neki h tudom miket irogattak mert megbiztam benne eddig es meg most is. De ha megbeszeltuk hogy baratok maradunk, mert nem szeretnem elvesziteni. Akkor miert tavolodik el, miert titkolozik, miert keruli a tarsasagom es beszel ki az allitolagos barataimnak. Szeretem ot nagyon es barmit meg tennek erte, de miert valtozott meg ennyire ilyen kis ido alatt?
Bocsi ha hosszu lett de csak ennyibe fert bele.
szia
velem ugyanez lejátszódott,csak a lány szerepében.
a legjobb barátom szerelmes lett belém és bántottam,kibeszéltem én is,bunkó voltam vele,kicsit undorodtam is tőle.és ez nem azért volt mert nem szerettem már barátilag,vagy megutáltam,hanem idegesített kicsit és nem akartam neki reményt adni,nem akartam,hogy küzdjön értem,mert úgysem lesz semmi.
viszont ha megmondod neki,hogy már nem érzel semmit,akkor újra közel enged magához.és lehet ti vagytok egymásnak teremtve ,csak kell még idő neki,hogy megérjen a kettőtök kapcsolatára és emiatt ne várj rá,mert ha ez így van meg fog történni!minden rendben lesz hidd el,mindennek megvan az oka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!