Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mikor megszülettem szinte első volt, akit "megismertem". Már 4 évesen is a házasságunkról hablatyoltam neki, (ajaj) de most konkrétan szerelmes vagyok. Ő nem is a legjobb barátnőjének tart, hanem a "húgicájának". Emellet január óta egy házban lakunk (más szobában xD) Mit tegyek?2015. aug. 2. 15:47
1/6 anonim válasza:
Hát... nem ártana kicsit több infó, pl. hogy hogyan költöztetek össze, mennyi idősek vagytok, stb.
2/6 anonim válasza:
valld be!
szerinted úgy jó lesz ha nem vallod be?!
3/6 anonim válasza:
Pont így voltam én is... Hosszú történet, de a lényege az, hogy mindenképpen a tudomására hoztam, de csak közvetetten. Nem tudom mennyire érted mit mondok. Nem Direkt kezdtem forcálni, hanem úgy hosszú idő keresztül fűztem. Aztán már benne is benne volt a szerelem. Tényleg tökéletes volt az alkalom meg az időzítés és akkor megcsókoltam. Azt mondta rögtön utána "Nem érezte amit kellet volna". Majd később, hogy nem tud a szemebe nézni, s olyan volt mintha a testvére csókolta volna meg. Szerintem kicsit felfújta, felőlem élhettünk volna tovább úgy, ahogy akarunk, de na.. Ez most lassan egy éve. Tanítás időben mindig karnyújtásnyira van, de elvágott minden szálat, meg már én sem tudok rá nézni sehogy, pedig egyikünk se haragszik másikra. Akár be is jöhet nálatok, de mivel ilyen régi és stabil kapcsolatotok van, nem kockáztatnám meg. De ha mindenképp így érzel csak azért utána járhatsz, hogy esélyes-e nála a dolog.De csak finoman, nem legyen következménye, vagy csak minimális a jövőben, ha mégse kapandó rá.
4/6 anonim válasza:
Ezt csak azért mondtam el, hogy jobban szemléltessem nálunk ilyen esetben mi volt.
5/6 anonim válasza:
Tortillának igaza van. Egy régi barátság nem ér meg ennyit. Persze ezt nehezen fogod megérteni. Ismerős érzés :(
Abban az egy esetben lenne érdemes, ha látnád, hogy akar valamit, ami több, mint régi barátság.
De ha így érzel, mindenképp mond el. Kétesélyes a dolog.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, első, családi ügyek miatt apám elköltözött, így ő költözött a "helyére". Akkor még várok, (valahogy csak kibírom) meglátom mi lesz. :)
2015. aug. 5. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!