Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valaki mással jár. Van tovább?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki mással jár. Van tovább?

Figyelt kérdés
Két éve ismerek valakit.Először közömbös volt számomra,viszont ebben az évben sokat változott az illető.Szinte minden nap találkozom vele,de sosem mertem mélyebben elbeszélgetni vele,mindig csak ,,szia" vagy maximum egy-egy mondat volt ami a beszélgetésből kitelt.Ebben az évben gondoltam már rá hogy egészen tetszik nekem,de nem léptem semmit.Szerintem nem tetszem neki,hiszen nem tűnik olyan ,,ilyedős" félének,biztos lépett volna már.A héten kiderült,hogy most barátnője lett.Láttam is a barátnőjével,és ekkor jöttem rá igazán,hogy tényleg tetszik nekem..onnan hogy nagyon rosszul esett.A lány szerintem (kívülről)egyáltalán nem hasonlít rám.Nem tudom kiverni a fejemből ezt az egészet.Van még mit tenni vagy inkább hagyjam?
2015. aug. 10. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van barátnője, akkor hagynod kell. Ennél jobbat nem tudsz tenni. Időben kellett volna lépned, sajnos így nem is illik és nem is okos döntés közeledni felé.
2015. aug. 10. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:
hagyjad
2015. aug. 10. 20:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Te is csak az önzőségedre hallgatsz, keress mást, vagy támadd le és dugasd meg vele magad titokban.
2015. aug. 10. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!