Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ő is úgy gondol rám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő is úgy gondol rám?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és nem ő lenne az első barátom, de nem is vagyok egy pasifaló vele randizom-bár ez nem biztos- másodikként, ezért nem is tudom, hogy most mi van. Majdnem nyolc hónapig volt barátom ő volt mindenben az első, de máson nem is igazodom ki. A mostani srácot ismerem, egy társaságba járunk, de nemrég én léptem, hogy ketten is találkozhatnánk és mondta, hogy menjünk moziba. Előtte beszélgettünk is és kiderült, hogy majd meg is ismételjük és azóta is beszélgetünk facebookon, de teljesen barátilag. Sajna ez az ami összezavar, meg hogy én hívtam el. Ti hogy látjátok külső szemmel? Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, de a válaszokat előre is köszönöm!
2015. aug. 10. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet még belőle valami :)
2015. aug. 10. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze,még valami lehet. Csak jelezz neki,hogy valamit ő is lépjen. Mert ha elment veled a moziba,akkor nem a semmiért valószínűleg. Vagy csak azért,hogy ne bántson meg. Szóval célozgass valami komolyabb dolgokra is. Hogy meséljen a múltjáról. stb..
2015. aug. 10. 17:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Vagy ez az első randin nem derül ki?
2015. aug. 10. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért kell mindig a pasinak cselekednie? Miért nem tud egy pár alkalommal a lány kezdeményezni? Vagy ha cselekszik is, akkor utána meg fura lesz (például most is) minden. Nem baj, hogy kezdeményeztél. Csak próbáljatok meg úgy beszélgetni, mint aznap tettétek.
2015. aug. 10. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért lehetne neki is,ha egyáltalán érdekli a lányt. Innen tudja,vagy szerinted ezt a madár majd megsúgja neki,hogy: Hé.. Lány! A fiú kedvel téged,nem kell félni! Ha pedig félénk,akkor legalább írjon neki.
2015. aug. 10. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!